Kâğıt Ev Dizisi İle Yıldızı Parladı! 17 Yaşındaki Oyuncuya Teklif Üstüne Teklif Yağıyor!

Kâğıt Ev Dizisi İle Yıldızı Parladı! 17 Yaşındaki Oyuncuya Teklif Üstüne Teklif Yağıyor!

Star TV ekranlarında büyük bir iddiayla başlayan Kâğıt Ev dizisi İstenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Dizinin çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu bulunmasına karşın final kararı ile gündeme geldi. İşte dizi hakkındaki tüm detaylar...

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Kâğıt Ev dizisi oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikâyesi ile istenilen reytinglere ulaşamadı. Bundan dolayı kanal ve yapım ekibi dizinin final yapacağını açıkladı. Kâğıt Ev isimli dizinin böylelikle başlaması ile bitmesi bir oldu. Dizi kısa süre sonra final yaparak ekranlara veda etti.

Bunun dışında Kâğıt Ev dizisinde Cemre karakterini canlandıran Helin Kandemir, bu proje ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Yetenekli oyuncu Kâğıt Ev dizisinde Cemre karakterine hayat verdi. Alınan bilgiler neticesinde sergilediği yeteneğiyle herkesi ekranlara kilitleyen Helin Kandemir, birçok projeden de teklif aldı.

Helin Kandemir, Kâğıt Ev dizisi ile büyük çıkış yakaladı

Helin Kandemir, Kâğıt Ev dizisi ile büyük çıkış yakaladı. Bunun dışında Genç oyuncu Helin Kandemir, Cemre karakteri ile ön plana çıkarken hayran kitlesi de kendisine destek olmayı ihmal etmedi. Yetenekli oyuncuya sosyal medyadan övgü mesajı yağdı. Bunun üzerine Genç oyuncu Kâğıt Ev’de gösterdiği performansın üzerine yeni projelerden de teklif aldı. Hatta yetenekli oyuncu Helin Kandemir’in yeni dizisi de ortaya çıktı.

17 yaşındaki oyuncu Helin Kandemir, Fox TV’de ekranlara gelecek olan Elbet Bir Gün isimli dizide yer almaya hazırlanıyor. Oyuncu yakın zamanda Elbet Bir Gün isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak. Bu haberi alan Helin Kandemir hayranları mutluluklarını gizlemeyerek, yetenekli oyuncuya hayırlı olsun mesajı attı.

Elbet Bir Gün isimli dizinin konusu

Elbet Bir Gün isimli dizinin konusu. Anadolu’da küçük bir kasabada küçük bir evin yıkılması için çalışmalar başlatılır. Bunun ardından yıkım sonrası evde beş ceset bulunur. Birbirinden habersiz iki kız kardeş haberlerde bu evi görünce çocukluk yıllarını hatırlar.