Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün Başrolde Olduğu Dizi Geliyor!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün Başrolde Olduğu Dizi Geliyor!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün başrolünde oynadığı Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili neler biliyoruz? Pek çok kişinin sorduğu ve bilgi edinmek istediği dizinin oyuncu kadrosunu açıklayacağız. Üstelik dizide evli çiftin neden başrol oynadığını da paylaşıyoruz.

Yakın zamanda yayın hayatına başlaması beklenen dizi ile ilgili bilgiler verildi. Gecenin Ucunda dizisi ne zaman ekrana gelecek? Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi için çok fazla yorum yapıldı. Özellikle de oyuncu kadrosunu gördüğünüzde sizler de şok olacaksınız. Çünkü evli çiftin bir araya geldiği belirtiliyor. Dizide bizleri neler beklemekte? Dikkatleri üzerine çeken yapıma dair bilinmeyenler açıklandı.

Başrolde Evli Çift Oynayacak!

Gecenin Ucunda dizisi başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yer alacağı öğrenildi. Yapım şirketinin sahibi olan çift, kendilerini başrole koydu. Dizinin diğer oyuncuları da merak konusu haline geldi. Çeşitli çalışmaların hali hazırda sürdüğünü belirtelim. Yani henüz sonlanmış bir şey yok. Dizi çalışmaları tamamen bitmedi.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun yanı sıra Levent Özdilek, Zuhal Olcay, Bestemsu Özdemir, Gonca Yakut ve Şeyda Bayram'ın da oynayacağı belirtildi. Yapım şirketinin oyuncu transferi konusunda hazırlığının devam ettiğini vurgulayalım. Dizi ile ilgili çeşitli detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.