Kadir Doğulu Aşkın Tarifi Dizisinden Ayrılıyor! Neslihan Atagül, Serra Arıtürk Polemiği Bitmiyor!

Kadir Doğulu Aşkın Tarifi Dizisinden Ayrılıyor! Neslihan Atagül, Serra Arıtürk Polemiği Bitmiyor!

Yaz dizileri arasında bulunan Aşkın Tarifi dizisi ilk bölümlerde yoğun reytinglere sahip oldu. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizinin günden güne İzleyici kaybettiği ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Kadir Doğulu konu hakkında açıklama yaptı.

Yaz dizileri arasında en farklı projeye sahip olan Aşkın Tarifi dizisi düşen reytinglerden dolayı senarist değişikliğine yöneldi. Yayınlandığı ilk bölüm yoğun reytinglere sahip olan Aşkın Tarifi dizisi, İstenilen reytinglerin altında kaldı. Geçtiğimiz gün kutlama yemeğine çıkan Aşkın Tarifi dizi ekibinin başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu’dan açıklama gecikmedi.

Kadir Doğulu dizi hakkında ne gibi açıklamalar yaptı?

Kadir Doğulu dizi hakkında ne gibi açıklamalar yaptı? Aşkın Tarifi dizisinde Fırat karakterine hayat veren Kadir Doğulu, başrolü Serra Arıtürk ile paylaşıyor. Yetenekli oyuncu Kadir Doğulu, çalışmaların çok iyi gittiğini herhangi bir problem olmadığını dile getirdi. Proje yaz ayında reyting kaybı yaşasa bile başarılı ve kaliteli sahneler çektiklerini ifade eden Kadir Doğulu, canla başla çalıştıklarını söylüyor.

Aşkın Tarifi dizisi yoluna devam ediyor!

Aşkın Tarifi dizisi yoluna devam ediyor! Düşen reytinglerden dolayı dizisinin final yapacağına dair ortaya atılan iddiaların gerçek olamadığı da ortaya çıktı. Ayrıca Kadir Doğulu diziden ayrılacağı yönündeki iddialara cevap vermemeyi tercih etti. Ortaya atılan iddialar arasında Kadir Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül’ün Serra Arıtürk’ü kıskandığı bundan dolayı eşinin kadrodan ayrılmasını istemiş.

Yetenekli oyuncu Kadir Doğulu, bu iddiaların doğru olmadığını söyleyerek magazin basınını eleştirdi. Diziden ayrılmayacağını söyleyen Kadir Doğulu, bu konuşmaların magazin basını tarafından çıktığını aktardı. Ayrıca üslup olarak iyi bir şekilde konuşan Kadir Doğulu, eşinin kendisini partneri Serra Arıtürk’ten kıskanmadığını, bu tür iddiaları kim çıkarıyorsa cevabını da onların vermesi gerektiğini dile getirdi.

Açıklamalarına devam eden Kadir Doğulu, yazın çalışmanın kendi fikri olduğunu söyleyerek, mesleğini sevdiğini ve herhangi bir şikayetinin olmadığını dile getirdi. Projeleri seçerken zaman kavramına dikkat etmediğini aktardı.