Kaderimin Oyunu Dizisinin yeni Bölümü İfşa Oldu!

Kaderimin Oyunu Dizisinin yeni Bölümü İfşa Oldu!

Kaderimin Oyunu dizisindeki yeni bölüm gelişmesi izleyicileri ekranlara kitleyecek. Star TV'nin bu dizisi yeni bölümle beraber reyting rekorları kırabilir. Peki dizide neler yaşanıyor? Asiye ve Cemal arasındaki yüzleşmenin tamamı çocuklar için. Cemal'in bunu kötü niyetle kullanıp kullanmayacağı belli olacak.

Star TV'nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda gösterilen sahneler dikkatleri üzerine çekti. Ancak bir yandan da izleyicileri heyecanlandırıyor. Çünkü başrol karakterlerinden olan  Asiye'nin, çocuklarının babası ile görüşeceğini biliyoruz. Bu yüzleşmenin ardından nasıl bir gelişme yaşanacağını hep birlikte öğreneceğiz. Star TV dizisi h  her bölüm farklı bir heyecanla izleyicileri tatmin etmeyi başarıyor. Bu nedenle reytinglerde de ciddi bir artış sağladı.

Asiye'ye Zarar Verecek mi?

Cemal'in Asiye'ye karşı zarar verip vermeyeceği merak konusu oldu. Pek çok kişi Asiye'nin bu hamleye karşı önlemini alacağını belirtiyor. Üstelik Cemal'in öğrenmesine ramak kalan bazı sırlar da yer almakta. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın başrolde oynadığı dizi gittikçe heyecanlı hale geliyor.

Star TV İçin Önemli!

Star TV dizisi Kaderimin Oyunu gibi kaliteli bir yapım uzun zamandır Star TV'de yer almıyordu. Dolayısıyla reytinglerdeki düşüş nedeniyle kanalın çözüm yolu aradığı da bilinmekte. Şimdi ise Kaderimin Oyunu dizisi ile pek çok sorunun geride kaldığı vurgulanmakta. Birkaç yapımın daha reytinglerde zirveye yerleşmesi her şeyi baştan aşağı değiştirecektir.