Kaderimin Oyunu Dizisinin Fişi Çekildi! Kaderimin Oyunu Dizisi Bugün Neden Yok?

Kaderimin Oyunu Dizisinin Fişi Çekildi! Kaderimin Oyunu Dizisi Bugün Neden Yok?

Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecekti. Ancak öyle bir gelişme yaşandı ki herkes çok şaşırdı. İzleyiciler, Star TV dizisinin final yapacağını bile düşündü. Ancak gerçekler kısa süre sonra ortaya çıktı. Dizinin neden yayın akışında olmadığını ve bugün yayınlanmayacağı belli oldu. Kaderimin Oyunu 31 Aralık'ta yok!

Star TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi büyük dikkat çekti. Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral'ın başrolde oynadığı dizinin bu hafta yayınlanmayacağı öğrenildi. Star TV'de ekrana gelmesi nedeniyle reytinglerde de dikkat çeken yapım, neden yok? Bu hafta neden yayınlanmayacağına dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak gerçek kısa süre sonra öğrenildi. İşte diziyle ilgili merak edilen gelişmeler...

Kaderimin Oyunu Neden Yok?

Dizinin yayınlanmamasındaki sebep yılbaşının olduğu güne denk gelmesiydi. Aslında bakarsanız haftalık olarak yayınlanan pek çok dizi bu hafta yayınlanmayacak. Çünkü çekimlere ara verildi. Oyuncular ve set çalışanları yılbaşında dinlenecek. Dolayısıyla Kaderimin Oyunu dizisi de yayınlanmayacak. Star TV'nin dizinin yerine farklı bir yılbaşı programı koyması nedeniyle ekrana gelmeyeceği belirtiliyor.

Ne Zaman Yayınlanacak?

Kaderimin Oyunu dizisi 7 Ocak 2022 tarihinde ekrana gelecek. O vakte kadar diziyle ilgili merakın daha da artacağı belirtiliyor. Hali hazırda pek çok dizi bu hafta yayınlanmayacak. Bazı dizilerin iki hafta ekrana gelmeyeceği belirtiliyor. Neyse ki Kaderimin Oyunu dizisi yalnızca bir hafta yayınlanmayacak. Dolayısıyla dizi adına güzel bir gelişme diyebiliriz. Dizi izleyicileri bu gelişmeleri olumlu karşılayacaktır.