Kaderimin Oyunu Dizisinin Finali Kesinleşti! Kaderimin Oyunu Setinde Herkesin Umudu Bitti..

Kaderimin Oyunu Dizisinin Finali Kesinleşti! Kaderimin Oyunu Setinde Herkesin Umudu Bitti..

Kaderimin Oyunu dizisinin finaliyle ilgili haber verildi. Sevilen yapım neden final yapacak? Gündeme bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından merak edilenler yanıt buluyor. Özellikle de dizinin yakın zamanda sona ereceği vurgulandı. Dizide finali etkileyen bazı olaylar yaşandı.

Kaderimin Oyunu dizisindeki güncel gelişmeler şok etkisi yaratacak. Çünkü dizinin yakında final yapacağı belirtiliyor. Ancak daha önce 2. sezon onayı verilmişti. Şimdi nasıl olur da dizi final yapar? Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmeden sonra izleyicilere bir açıklama yapılması beklendi. İşte sevilen yapıma ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Dizi Final mi Yapacak?

Kaderimin Oyunu dizisi için final kararı verilmiş vaziyette. Nedeni ise oldukça belli. Zaman içerisinde düşen reytingler dizinin sonunu getirdi. Hal böyle olunca dizinin ne zaman biteceği soruluyor. Üstelik senaryonun ani değişimi de dizideki reytingleri hızlı şekilde düşürmüştü.

İstek Üzerine Hikaye Değişmişti

Kaderimin Oyunu dizisinin hikayesi istek üzerine değişmişti. Akın Akınözü'nün hayranları, dizideki ilerleyişin farklı olması için baskı uyguladı. İddialar doğrultusunda senarist de buna göre bir hamle yaptı ve hikaye değişti. Ancak bu değişiklik reytinglerde kayba yol açtı. Tüm bu gelişmeler dahilinde sevilen yapımın da sekteye uğradığı görüldü.