Kaderimin Oyunu Dizisinde Meraklar Gün Yüzüne Çıktı!

Kaderimin Oyunu Dizisinde Meraklar Gün Yüzüne Çıktı!

Fox TV'de yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü büyük ilgi gördü. Nergis karakteri ön plana çıktı. Iraz Akçam'ın hayat verdiği karakter dizide kritik bir karar verecek. Akın Akınözü ve Öykü Karayel'li dizide neler yaşanacak? Fox TV dizisi reytinglere talip olmaya geliyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde başrol karakterlerin yanı sıra Nergis'in de ön plana çıktığını görüyoruz. Iraz Akçam'ın yıldızı yavaş yavaş parlıyor. Genç isim, gösterdiği performansla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Babasının kendisine karşı tavrı nedeniyle zor zamanlar geçiren Nergis'in bir karar vermesi gerekecek. Cemal'in kızı Nergis, genç olmasına rağmen dizinin enleri arasına girdi.

Nergis'in Kararı Merak Ediliyor

Nergis, eğer babası Cemal'i affeder ise dizi farklı bir yöne doğru evrilecek. Bu nedenle onun kararı diziyi etkileyecektir. Başrollerde Sarp Apak, Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in de oynadığını belirtelim. Oyuncu kadrosu değerli isimlerden oluşmakta. Dolayısıyla önümüzdeki hafta bizleri neler bekliyor merak edilmekte. Sosyal medyada dizi hakkında yapılan paylaşımların çoğu olumlu yönde.

Fox TV Dizisi Yükseliyor

Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümüyle birlikte Fox TV'nin reytinglerde avantajlı bir konuma geçmesi bekleniyor. Çünkü hikayenin ilk bölümden itibaren ilgi gördüğünü herkes fark ediyor. Sosyal medyanın yanı sıra televizyon reyting sonuçlarında da büyük gelişmeler yaşanacak.