İyi Günde Kötü Günde Dizisi İçin Kötü Haberler Geliyor!

İyi Günde Kötü Günde Dizisi İçin Kötü Haberler Geliyor!

İyi Günde Kötü Günde dizisi için kötü haberler geliyor diziye karşı haksızlık mı yapıldı detaylar haberimizde paylaşıldı.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin şaşırtan detaylar ortaya çıkıyor. Star TV’de yayınlanan dizi konsepti olarak romantik komedi olarak ekranların başına geçmişti. Ancak şok edici olaylarla birlikte diziye çok kısa bölüm izni verildi ve kaldırıldı. Diziye tam tamına 6 bölümlük hak tanınmıştı. Çok kısa süren dizi hayatı durumu izleyenleri de şaşırmıştı. Oldukça iddialı kadrosuyla dizi hakkında olumsuz haberlerde geliyor. Dizinin başrol oyuncuları da son zamanlar önemli yapımlarda oynamış ve Türk televizyon izleyicilerini kendini sevdiren kişilerden oluşuyordu. Dizinin başrol oyuncuları olarak Yasemin Allen ve olmasının yanı sıra Ozan Dolunay ve Elçin Sangu yer alıyordu.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi Neden Bitti?

Usta oyuncuları olmasına rağmen bu tür diziler tutmayabiliyor. İstenilen reyting seviyesine gelmeyince dizi direk olarak finale karar vermesi sağlanıyor. Bu tür düşüş olması da dizi oyuncularını da yıpratıyor. STAR TV ismi dizinin ismi kadar diziye değer vermediği anlaşılıyor. Şok bir kararla diziyi 6 bölümden sonra final karar almasını sağladı. Buna karşılık Elçin Sangu televizyon kanalın adeta isyan etti.  Bu tür karara karşı çıkarak dizinin 6 bölümle anlaşılmayacağını ve dizinin erken karar verildiğini söyledi.

Ancak buna rağmen kulak asılmayarak bu duruma karşılık dizi finali getirildi. Dizi 17 Ekim günü final kararını vermişti. Dizi için de yeni gelişmeler oldu dizi tekrardan çekilmeye başladı. Bu durum farklı olarak gösteriliyor. Dizinin konsepti başka ülkede çekiliyor. Konsepti hoşuna gidilen yön olarak Arap dizisi olarak çekilecek. Dizin Arap oyuncuklarla çekilerek hareket edilecek. MBC kanalında yer alacak dizi de yönetmenlik koltuğunu Fikret Kadıoğlu üstlenecek. Bakalım bu durum karşısında dizi ne yöne gidilecek Arap oyuncularla tutulmasıyla birlikte farklı bir kanalda Türk versiyonu tekrardan çekilecek mi merak ediliyor.

Televizyon kanalları her mevsim geçişlerinde radikal kararlar alabiliyorlar. Bu dizide yaz dizisinden geçiş yaptığı için istediğini alamaması sebebiyle bırakabiliyor. Alınan final kararları hem yönetim hem de oyuncular adına kötü iz bırakabiliyor. Bu durum karşısında alınan tepkiler mevcut ilerleyen zamanlarda oyuncuların ne tür dizilerde oynayacağı da merak ediliyor.