İlyas Çakırbeyli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ayrılmıyor! Yapımcıdan Açıklama Geldi

İlyas Çakırbeyli Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ayrılmıyor! Yapımcıdan Açıklama Geldi

ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Ozan Akbaba ayrılacak mı? İlyas Çakırbeyli'nin silahlı saldırıda vurulması gündem olmuştu. Hızır Çakırbeyli'nin açıklamaları gündeme ışık tuttu. EDHO oyuncusu diziye veda etti mi? Merakla beklenen soru 200. bölüm fragmanıyla yanıt bulacak.

EDHO dizisinin yeni bölümünde İlyas Çakırbeyli'nin ölüp ölmediği merak ediliyor. Pek çok kişi ölümüne ihtimal dahi vermezken yaşanan silahlı saldırı her şeyi değiştirebilir. Peki Ozan Akbaba'nın hayat verdiği karakterle ilgili yapılan yorumlar oldukça fazla. Ozan Akbaba Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılacak mı?

İlyas Diziden Ayrıldı mı?

EDHO 200. bölüm fragmanında İlyas'ın silahlı saldırıya uğrayıp yaralandığı görüldü. Ancak oyuncunun diziden ayrılmayacağı kesinleşti. Gelen bazı bilgilere göre Ozan Akbaba EDHO'da oynamaya devam edecek. ATV dizisinde oyuncu ayrılığı yaşanması beklenmiyor. Tam da bu nedenle dizideki heyecan git gide artacak.

Hızır Çakırbeyli İsyan Edecek

Öte yandan Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Hızır Çakırbeyli de İlyas'ın öldüğünü duyuracak. Göz yaşı dökerek dikkat çekecek. Her şey tam da bu sahneden sonra başlayacak. Çakırbeyli ailesi büyük bir savaşın içerisinde yer aldığını biliyor ve ona göre hareket edecek. Önümüzdeki günlerde izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyecek. Dizi daha önce bu kadar kritik bir aşamaya gelmemişti.