İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrıldığını Resmen Ayrıldığını Duyurdu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Yeni İsimler Dahil Oldu!

İlyas Çakırbeyli Diziden Ayrıldığını Resmen Ayrıldığını Duyurdu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Yeni İsimler Dahil Oldu!

Haziran ayında yaptığı sezon finali ile ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi final bölümü ile 6 sezona veda etti. Şimdi ise 7 sezon için hazırlanmakta olan dizinin ekibinde hareketlenmeler başladı. Detaylar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli diziye bomba gibi bir ismin de transfer olacağı konuşulan konular arasında. Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı dizide ayrılanlar ve diziye yeni katılanlar oluyor.

Pelin Akil, Barbaroslar dizisine dahil oldu

Pelin Akil, Barbaroslar dizisine dahil oldu. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde yol almakta olan Pelin Akil diziden ayrılarak TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar dizisine transfer olmuştu.

Pelin akıldan farklı olarak Dilşad Şimşek, Savaş Özdemir, Sanem Çelik, Ali ipin ve Ali Sürmeli artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almayacaklar.

İlyas Çakırbeyli yeni sezon için anlaşma imzalamadı!

İlyas Çakırbeyli yeni sezon için anlaşma imzalamadı!7 sezon için hazırlıklar son hızıyla devam ederken İlyas Çakırbeyli karakteri ile ilgili büyük bir belirsizlik de var.

Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli yeni sezon için hala bir anlaşma yapmadı. Oyuncunun yeni sezonda dizide olma ihtimali gün geçtikçe güçlendiriyor.

Dizi yedinci sezonuna başlıyor!

Dizi yedinci sezonuna başlıyor! Ozan Akbaba En son sen ayasının da Kendisinin yazdığı Deniz ışınla başrolü birlikte paylaştığı Anka filminde de rol almıştı. Eşkıya Dünya ya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bir oyuncunun katılacağı da ortaya atıldı.

Alınan bilgilere göre diziye yeni katılacak oyuncunun adı Ercan Kesal. En son çukur dizisinde İdris Koçovalı karakterini canlandıran deneyimli oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de oynayacağı yönünde söylentiler var.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi dizi ekibinin ağustos sonunda bir araya gelerek çekimlere başlaması Eylül sonunda da 7 Sezonun ilk bölümleriyle izleyici ile buluşması bekleniyor.