İkimizin Sırrı Dizisinden Üzücü Haber Geldi! Hayranlarını Şok Eden Kararı Açıkladılar!

İkimizin Sırrı Dizisinden Üzücü Haber Geldi! Hayranlarını Şok Eden Kararı Açıkladılar!

İkimizin Sırrı dizisi gündeme bomba gibi gelmişti. Fakat uzun soluklu bu maratona dayanamadı. Ani bir kararla İkimizin Sırrı dizisi final yapma kararı aldı. İkimizin Sırrı dizisi ne zaman final yapacak? Neden final yapıyor?

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan İkimizin Sırrı final kararı ile gündeme geldi. Dizinin final yapacağını dair yapılan açıklamalar herkes şaşkına çevirdi. İkimizin Sırrı isimli dizisi neden final yaptı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

ATV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan İkimizin Sırrı dizisi bu yaz sezonu için çekilerek ekranlara geldi. Kısa sürede kemik izleyici kadrosu sahip olan İkimizin Sırrı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Leyla Feray ve Aras Aydın ikilisinin başrollerinde yer aldığı ve ATV ekranlarında izleyici ile buluşan İkimizin Sırrı dizisi herkesi derinden yaraladı.

Hayranları Şaşkınlık Geçirdi!

İkimizin Sırrı dizisinin hayranları ise gelen haber karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan İkimizin Sırrı dizisinin neden final yaptı ise şimdiden merak söz konusu oldu. İkimizin Sırrı isimli dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme sarsarken yapım ve kanaldan ise açıklama geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken İkimizin Sırrı dizisi pazar günleri ekranlarda yer alıyordu.

Şok Eden Karar Geldi!

Sevilen diziden şoke eden karar geldi. Birçok kişinin izlediği İkimizin Sırrı dizisi, ATV ekranlarında pazar akşamı yayınlanıyordu. Yayınlandığı günden bu yana dizi severler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen İkimizin Sırrı dizisinin final yaptığı ortaya çıktı. Yaz dizisi olarak ekranlarda yer alan dizinin başrollerinde ise Leyla Feray ve Aras Aydın bulunuyor. İkimizin Sırrı dizisi, sezon finali yapan yapımların yeni sezona girmesinin ardından istediği reytinglere ulaşamadı. Karşısında güçlü yapımların yer almasının ardından reyting konusunda alt sıralarda yer aldı. Diğer yapımlar ile mücadele edemeyen İkimizin Sırrı dizisi kanal ve yapım ekibinin ortak kararı ile final yapma kararı aldı.