İkimizin Sırrı Dizisi Başlamadan Bitiyor mu? Reyting Sonuçları Açıklandı!

İkimizin Sırrı Dizisi Başlamadan Bitiyor mu? Reyting Sonuçları Açıklandı!

Bu sezon yaz ekranına büyük bir adım atan İkimizin Sırrı dizisi izleyici ile buluştu. Ayrıca ATV ekranlarındaki Kalp Yarası dizisinin ardından yeni bir dram projesi ekranlara geldi. Baş Belası dizisini ekranlara taşıyan kanal, reytinglerden iyi sonuç aldı

Cuma akşamları ekranlara gelen Baş Belası dizisi yayınlandığı günden bu yana beklenilen reytinglerin altında kaldı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Kalp Yarası dizisinden dolayı, Baş Belası dizisi izleyici kaybına uğradı. Bundan dolayı gün değişikliğine uğrayan Baş Belası dizisinin yerine ATV, kış sezonunda pazar akşamlarını doldurdu.

Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert ve Bestemsu Özdemir’in başrollerinde yer aldığı İkimizin Sırrı dizisi, sonunda ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde İkimizin Sırrı dizisi bir anne ile kızının acı dolu hikayesini İzleyiciler ile buluşturuyor.

İkimizin Sırrı dizinin detayları belli oldu

İkimizin Sırrı dizinin detayları belli oldu. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan İkimizin Sırrı dizisinde Leyla Feray Neva karakterine hayat veriyor. Bunun dışında Alp olarak ise Aras Aydın izleyici karşına çıktı. Dolunay Soysert dizinin ilk bölümünde dikkatleri üzerine toplayan oyuncuların başında yer alıyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan İkimizin Sırrı dizisi ilk bölümü ile büyük yankı uyandırdı.

İkimizin Sırrı dizisi ağır dram içeriyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizi kış sezonunu hedefliyor. Bunun dışında dizinin ağustos ayında başlaması ise herkeste merak uyandırdı. İzleyici sayısının az olduğu dönemde Kalp Yarası ve Aşk Mantık İntikam dizileri dışında başka yapımlar iyi bir reyting elde edemiyor. Bundan dolayı dizi severler, İkimizin Sırrı dizisinin reyting sonucunu merak ediyor.

İkimizin Sırrı dizisi istenilen reytinglere ulaştı mı?

İkimizin Sırrı dizisi istenilen reytinglere ulaştı mı? Kış ayı için hazırlanan İkimizin Sırrı dizisi, ağustos ayında ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde dizinin ortalama reytinglere sahip olduğu ortaya çıktı. İkimizin Sırrı dizisi AB grubunda 4. sırada yer alırken, ABC1’de ise 3. Sırada yerini korudu.