İkimizin Sırrı Dizine Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Sürpriz İsimler Yer Alıyor

İkimizin Sırrı Dizine Dair Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Dizinin Oyuncu Kadrosunda Sürpriz İsimler Yer Alıyor

ATV Ekranlarının İkimizin Sırrı isimli dizisinden fragmanlar üst üste geliyor. Fakat ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bir tarih yok. Dizi severler İkimizin Sırrı isimli dizi hakkında birçok yorum yaptı. İşte haberin tüm detayları...

Çok yakın bir vakitte dizinin izleyicileri ile buluşacağı da sosyal medya platformlarda yapılan tanıtımlarla da ifade ediliyor. Ama dizinin ne zaman başlayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

ATV ekranlarında izlenilecek olan, İkimizin Sırrı isimli dizide bir anne ile kızının zorlu hayat hikayesini seyirci ile buluşacak. ATV’de yayınlanacak olan Dram projelerinde farkını hissettiren yeni dizisi için milyonlarca dizi hayranları meraklı bekleyişleri sürüyor. Baş rollerinde Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin yer aldığı dizinin 4. fragmanı da yayınlandı ve yine çok fazla ilgi gördü.

İkimizin Sırrı dizisi ne zaman başlayacak?

İkimizin Sırrı dizisi ne zaman başlayacak? Hayranlarının yaptığı yorumlara bakılarak “Anlaşılan efsane bir dizi daha geliyor” diye yorum bıraktılar. Yayınlanan fragmanları İkimizin Sırrı dizisinin yapımının etkileyici bir proje olduğuna da işaret ettiğini belirten yorumlar yapılıyor.

“Çok güzel bir diziye benziyor, izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum” diye yorum bırakan hayranları ise dizinin ne zaman ekrana geleceğini çok fazla merak ediyor. ATV’nin projeyi ağustos ayı içinde izleyicilerle buluşturması yüksek bir ihtimal olarak da belirleniyor.

Dizi şimdiden yoğun ilgi gördü

Dizi şimdiden yoğun ilgi gördü. Dram projesinde, Leyla Feray’ın hayranlarını çok etkileyeceği düşünülen başrol uyumu da merakla bekleniyor. Leyla Feray ve Aras Aydın ikilisine ayrıca Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Dolunay Soysert gibi önemli isimler de diziye eşlik ediyor.

İkimizin Sırrı isimli dizide Neva ile Alp’in hikayesini izlemek isteyen seyirciler yakında diziyi ekranda bulacaklar. Dizi severler bu detayların ardından proje hakkında da detayları hala inceliyor.