İki Dizi İçin İşler Pekte İyi Gitmiyor! Her an Üzücü Haber Gelebilir!

İki Dizi İçin İşler Pekte İyi Gitmiyor! Her an Üzücü Haber Gelebilir!

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Camdaki Kız iki haneli oranlarını elde etmeye başladı ve her geçen hafta hem izleyicinin sadakatini arttırıyor hem de yeni izleyiciler kazanmaya devam ediyor. Bu durum karşısında ne Atv`nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne de TRT1`in yüksek bütçeli Barbaroslar Akdeniz`in Kılıcı dizisi bir şey yapabilecek durumda görünmüyor.

Perşembe akşamlarında ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi perşembe akşamlarında ki birinciliğini herkese ilan etmiş oldu. Gülseren Budayıcıoğlu`nun aynı isim ile kitabından uyarlanmış Camdaki Kız`ın hikayesi aksiyon dolu ve merak uyandıracak şekilde devam etmiş olduğu sürece reytinglerde birinciliği de sürecek.
 

Kıyasıya Yarışa Devam Ediyor!
Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar dizisi ikincilik için yarış yapmaktalar. 28 Ekim akşamı ATV dizisinin tüm kişiler kategorisinde, TRT1 dizinin ise ABC1 grubunda ikinci sırayı elde etmiş olduğunu görmekteyiz. AB grubunda ise Barbaroslar dizisinin rakibinin çok önünde bulunmakta.

Bir Zamanlar Çukurova`nın tüm kişilerde çok iyi olmuş olduğu ABC1`de de güzel oranlar elde etmiş olduğunu belirtelim.

İki dizi arasında ikincilik yarışına 11 Kasım perşembe günü Misafir eklenecek. Fox TV`de yayınlanacak olmaya hazırlanan Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy`u buluşturan dizinin ikincilik yarışında bir değişikliğe neden olma ihtimali bulunmakta.