İçimizden Biri Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! İçimizden Biri Dizisi Artık Yok..

İçimizden Biri Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! İçimizden Biri Dizisi Artık Yok..

İçimizden Biri dizisi eylül ayı ile birlikte izleyici karşısına çıktı. Özge Yağız ve Bora Akkaş'ın başrollerinde yer aldığı dizi final kararı ile gündeme geldi. Dizi severler İçimizden Biri isimli dizinin neden final yapacağını sorguluyor. İşte detaylar.

Alınan bilgiler neticesinde İçimizden Biri isimli dizi altıncı bölümü ile birlikte final yapma kararı verdi. Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği dizi için geri sayım başladı. Eylül ayında ekranlara çıkan dizinin final yapması izleyicileri bir hayli üzdü. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde İçimizden Biri isimli dizinin neden ekranlara veda ettiği ise belli oldu.

İçimizden Biri dizisi ekran macerasını tamamladı

12 Eylül tarihinde ekranlara gelen İçimizden Biri isimli dizi 19 Ekim günü final yapma kararı aldı. Alınan bilgiler neticesinde İçimizden Biri dizisi altıncı bölümü ile birlikte Show TV ekranlarına veda ediyor. Dizinin final yapması ile alakalı herhangi bir resmi açıklama olsa bile İçimizden Biri isimli dizinin reytinglerde başarısız olduğu ortaya çıktı.

Dizinin final sahnesinde neler yaşandı?

Havva ve Adem'in evlenmesi ailelerin tepkisine neden oldu. Bunun ardından Havva ve Adem'in evden kovulması ile birlikte hikayenin heyecan dolu sahneleri de ekranlara geldi. İçimizden Biri isimli dizinin final sahnesinde ikilinin ne olursa olsun birbirinden vazgeçmediği gözlerde kaçmadı.