İçimizdeki Ateş Dizisinde Büyük Tehlike Kapıda! Dizide İşler Zora Girdi!

İçimizdeki Ateş Dizisinde Büyük Tehlike Kapıda! Dizide İşler Zora Girdi!

Her hafta Perşembe günü ekrana gelen İçimizdeki Ateş dizisinin reytingleri yüzleri güldürmüyor. Dolayısıyla dizi daha başlamadan final tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Üstelik önümüzdeki haftalarda yeni diziler de yayın hayatına başlayacak. ATV dizisi için final yolu gözüktü mü?

ATV dizisi İçimizdeki Ateş'in ilk bölümü yayınlandı. Çok fazla rakibi olmamasına rağmen dizinin tutulmadığı görüldü. İlk bölüm reytingleri pek ilgi çekmese de dizi için hala önemli bir şans bulunuyor. Bu nedenle ikinci bölümü yakından takip edilecek. Peki ya sevilen yapım hakkında neler biliyoruz? Gündeme gelen detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Söz konusu diziye ilişkin çok fazla bilgi paylaşıldı. Eğer 2. bölümünde de reytingleri düzeltemezse sıkıntı büyük gibi gözüküyor.

Rakip Diziler Yayın Hayatına Başlıyor!

İçimizdeki Ateş dizisine 30 Haziran ve 7 Temmuz'da önemli diziler rakip olacak. Hal böyle olunca dizinin reyting oranları yükselmeden düşebilir. Bu da erken finalin habercisi olur mu diye düşünülmedi değil. Seni Kalbime Yazdım dizisi TRT 1'de 30 Haziran 2022 tarihinde yayın hayatına başlayacak. Aynı şekilde Star TV'de de Duy Beni isimli diziyi seyredeceğiz. 7 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekrana gelmesi bekleniyor.

İçimizdeki Ateş Oyuncuları

İçimizdeki Ateş dizisinin güçlü hikayesiyle birlikte önemli oyunculara sahip olduğunu hatırlayalım. Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Gizem Arıkan'ın dizide oynadığını bilmekteyiz. Bakalım dizi gerçekten de önümüzdeki bölümlerde reyting sonuçlarını yükseltebilecek mi?