İçimizdeki Ateş Dizisi Başlamadan Final mi Yapacak? Dizi Ekranlara Veda İçin Gün Sayıyor!

İçimizdeki Ateş Dizisi Başlamadan Final mi Yapacak? Dizi Ekranlara Veda İçin Gün Sayıyor!

İçimizdeki Ateş dizisi hızlı başladı ve bir o kadar da çabuk final yapacak. Dizinin reytinglerindeki son durum nedir? ATV dizisi neden ekranlara veda edecek? Oyuncu kadrosu ve hikayesine dair bilinmeyenler ortaya çıktı. İşte diziyle ilgili güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

ATV'de ekrana gelen İçimizdeki Ateş dizisi, dikkatleri üzerine çekmişti. Sevilen yapımla ilgili son dakika gelişmesinin yanı sıra çeşitli ifadelere yer verildi. Peki dizi hakkında neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundan hikayesine kadar başarılı bir yapım olduğunu belirtelim. Perşembe akşamı ekrana gelen diziye öyle rakipler gelecek ki pek çok kişi şok olacak. Dolayısıyla dizi ile ilgili bilinmeyenler de ortaya çıkacak. 

Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyordu

ATV dizisi İçimizdeki Ateş, ilk başlarda oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyordu. Ceren Benderlioğlu ile Burak Sevinç'in başrolde oynaması sevindirdi. Başroldeki isimlere İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ile Demirhan Demircioğlu eşlik etmekte. Ancak zaman içerisinde rakip yapımların da yayın hayatına başlamasıyla dizinin reytingler yükselme şansı iyice azaldı.

Duy Beni Dizisi Başlıyor!

Star TV'de yayın hayatına başlayacak olan Duy Beni dizisi, hem gençlik hem de yargı temalı olarak karşımıza çıkacak. 7 Temmuz'da ilk bölümü ile ekranlara geleceği belirtildi. Bu nedenle İçimizdeki Ateş dizisi biraz zora girebilir.