İçerde Dizisi Uyarlaması Çekilecek! Dizi Yurt Dışına Açılıyor!

İçerde Dizisi Uyarlaması Çekilecek! Dizi Yurt Dışına Açılıyor!

İçerde dizisi yayın hayatına başladığı günden bu yana çok sevilmişti. Dizi final yapalı yıllar olsa da hali hazırda hafızalarda yer edindi. Şimdi ise yurt dışında uyarlamasının yayınlanacağı öğrenildi. Peki ya dizinin başrolünde kimler oynayacak? Show TV'de fırtınalar estirmiş olan diziye dair detaylar haberimizde...

Show TV'nin büyük ses getiren dizisi İçerde için yeni bir adım daha atıldı. Dizinin senaryosu yeniden uyarlanacak. Öyle ki artık yurt dışında da bu dizinin hikayesiyle çekilen bir yapım görebileceğiz. Böylelikle dizinin popülerliği iyice artacak. Peki ya sevilen yapıma dair neler biliyoruz? Gündemdeki detaylar ve hangi ülkede yayın hayatına başlayacağı belli olacak.

Romanya'da Çekilecek!

Dizinin Romen oyuncularla birlikte Romanya'da çekileceği belirtildi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Çekimlerin en kısa sürede başlayacağı belirtiliyor. Bakalım gerçekten de orijinali kadar zevkli bir dizi olacak mı? Çünkü Türkiye'deki versiyonu çok konuşulmuştu. İzleyicilerin beğeni ile karşıladığı bir yapım olmasından ötürü Romanya'da da aynı ilgiyi görecek mi yakında belli olacak.

Dizide Kimler Oynuyordu?

Show TV'de yayınlanmış olan İçerde dizisinde kimlerin oynadığı merak edildi. Yıllar sonra dizide kimlerin yer aldığını sizlerle paylaşıyoruz. Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'un başrolde oynadığını hatırlayalım. Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Nihal Koldaş, Rıza Kocaoğlu, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler'in de dizide yer aldığı biliniyor.