İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu Dizisine Katıldı! Kuş Uçuşu Konusu ve Yayın Tarihi

İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu Dizisine Katıldı! Kuş Uçuşu Konusu ve Yayın Tarihi

İbrahim Çelikkol'un oynayacağı yeni proje duyuruldu. Kuş Uçuşu dizisinin konusu merak ediliyor. Ayrıca Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer almakta. İşte diziyle ilgili bilinmeyenler...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini oynamış olan İbrahim Çelikkol'un diziye vedasından sonra hangi projede yer alacağı merakla bekleniyordu. Uzun süren bekleyişin ardından ünlü ismin hangi dizinin kadrosunda yer alacağı açıklandı. Kendisini bu sefer televizyonda değil dijital platformda izleyeceğiz. Peki ünlü oyuncu hangi dizide oynayacak? 

İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu Dizisinde! 

İbrahim Çelikkol'un Netflix'te yayınlanacak Kuş Uçuşu dizisinde oynayacağı açıklandı. Dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer aldığı merak edildi. İbrahim Çelikkol, Başrolü hangi oyuncu ile paylaşacak? Eğer dizi ile ilgili herhangi bir değişiklik yaşanmaz ise Birce Akalay ile partner olacak. Hatırlayacağınız üzere Birce Akalay da bu yıla damgasını vuran ünlü oyuncular arasında. İbrahim Çelikkol ile güzel bir ikili olacaklardır. 

Kuş Uçuşu Dizisi Konusu Nedir?

Kuş Uçuşu dizisinde, aralarında kuşak farkı olan iki TV kanalı çalışanı konu ediliyor. Dizinin konusu bu iki ismin iletişimi ile şekillenecek. Ayrıca aralarındaki yaş farkından ötürü nasıl bir senaryo ortaya çıkacak doğrusu çok merak ediliyor. Başrolde oynayan isimler de ünlü ve son yıllara damga vuran kişilerden oluştuğu için bu haber büyük yankı uyandırdı.

Kuş Uçuşu Ne Zaman Başlayacak?

Diziyle ilgili çeşitli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yayın hayatına ne zaman başlayacağına yönelik net bir haber verilmedi. Ancak bir aksilik olmaz ise Haziran aylarında yayına başlayabilir. Ayrıca oyuncu kadrosundan, senaryosuna ve çeşitli teknik detaylarına kadar her şeyin tamamlanması büyük önem taşımakta. Tüm ayarlar ve halledilmesi gerekenler yapıldığında Netflix platformunda bu sevilen diziyi rahatlıkla izleyebileceğiz.

Mehdi Karakterine Hayat Vermişti

İbrahim Çelikkol, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde uzun bir süre Mehdi karakterini canlandırdı. Adeta yıldızı parlayan ünlü ismin TV8 dizisinde gösterdiği performans çok beğenildi. Ancak dizinin finalinde yer alamadan senaryo gereği veda etti. Şimdi ise yepyeni projelerle karşımıza çıkıyor.