İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katıldı!

İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Katıldı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dram yapımı olan ve dizinin İbrahim Çelikkol başrolünde yer aldı. Demet Özdemir ile iyi bir ikili olan oyuncu, dizinin finalden önce ayrılmıştı. Ayrıca İbrahim Çelikkol, Çukurova dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Detaylar..

3 yıl aradan sonra İbrahim Çelikkol, dijital dizi projesi olan Kuş Uçuşu dizisinde önceki partneri Birce Akalay ile buluşmuştu. Dizinin Netflix için hazırlanan çekimleri tamamlandı. İbrahim Çelikkol, yeni sezon için birçok teklifler aldı. İbrahim Çelikkol gelen teklifeler dahilinde, yeni bir yapımda yer almak yerine 3. sezonu tamamlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisini tercih etti.

İzleyicileri ile atv ekranlarında buluşan Doğduğun ev kaderindir dizisi çok fazla etkileyici bir dram dizisine sahiptir. 3 sezondur devam etmekte olan diziden 3 tane başrol oyuncusu ayrıldı. 4. Sezonda yer almayacak baş rol oyuncularının isimleri Uğur Güneş, Vahide Perçin ve Murat Ünalmış.

İbrahim Çelikkol, Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor

İbrahim Çelikkol, Eylül ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İbrahim Çelikkol’un yeni sezonda çok etkileyici karakteri ile dizide yer alacağı bilgisine ulaşıldı. Dizinin senaristleri de hikâyeyi yeniliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi çekimleri Adana’da yapılmaya devam ediyor. Şimdi ise sezon arası yaz tatili veren ekip, Eylül ayında tekrardan bir araya gelecek. İntikam hikayesi ile Çelikkol hayranlarının karşısına çıkacak.

Dizinin son bölümünde konakta yangın çıkmıştı. Bu işin içindeki karakter ise İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı karakter olacak.

Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek’in ise dizide yeni bir aşka doğru ilerleyecek. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinden sonra Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir karakterine âşık olan Züleyha, dizinin 4. sezonunda ise bambaşka ve farklı bir aşkın pençesine düşecek. Başka ünlü isimlerinde İbrahim Çelikkol’un yanı sıra diziye katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.