İbrahim Büyükak Bomba Gibi Döndü! İlginç Bazı Olaylar Dizisi ile EXXEN'de!

İbrahim Büyükak Bomba Gibi Döndü! İlginç Bazı Olaylar Dizisi ile EXXEN'de!

İlginç Bazı Olaylar dizisinin hem senaristliğini hem de başrol oyunculuğunu yapan İbrahim Büyükak, Acun'un sahibi olduğu EXXEN dijital platformunda yayın hayatına başladı. Peki İlginç Bazı Olaylar dizi konusu nedir?

Şöhreti Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile başlayan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz yıllardan beri sinema senaryosu yazmaktaydı. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde de kendisini görüyorduk. Oynadığı Yol Arkadaşım film serisi ise büyük dikkat çekmişti. Şimdi ise bambaşka bir konseptle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu ve aynı zamanda yazar İbrahim Büyükak'ın projesi merak edildi. Kendisinin seveni oldukça fazla. Komik kişiliği ve her daim ortamda eğlenceli olabilme becerisiyle yeni bir projeye daha başladı. İbrahim Büyükak'ın kaleme aldığı bir dizi yayın hayatına başladı.

İlginç Bazı Olaylar Dizisi İlk Bölümü Yayınlandı!

Başrolünde ve senaryosunda İbrahim Büyükak'ın imzasının olduğu İlginç Bazı Olaylar dizisinin ilk bölüm fragmanı da yayınlandı. Üstelik dizi öyle bir platformda yayınlanıyor ki duyanlar şaşıracak. Daha önce TV8'de ve Acun Ilıcalı'ya ait çeşitli programlarda boy gösteren İbrahim Büyükak, yine Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN ekranlarında yerini aldı. Ünlü oyuncunun Acun ile olan dostluğu çeşitli projelere de yansıyor. Kaleme aldığı dizi beğenilince dizinin EXXEN platformunda yayınlanma kararı alındı.

İlginç Bazı Olaylar EXXEN'de!

EXXEN'de ilk iki bölümü yayınlanan İlginç Bazı Olaylar dizisi şimdiden ilgi çekmişe benziyor. Pek çok kişinin dizi hakkında konuşması bile yetti. Önümüzdeki haftalarda izleyicilerin diziye daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor. Dizinin konusu ise oldukça güzel. Tam da her kesimin izleyebileceği ve komediden keyif alabileceği bir dizi planlanmış.

İlginç Bazı Olaylar Dizisi Konusu Nedir?

İlginç Bazı Olaylar dizisi, sevdiği kız konusunda büyük hayal kuran ve genel olarak kurduğu hayallerde herhangi bir yol katedemeyen İbo'yu konu alıyor. Sürekli olarak hayal kuran ancak gerçek hayata döndüğünde bambaşka gerçeklerle yüzleşen İbo'nun bu durumdan nasıl sıyrılacağı merak konusu oldu.