Hülya Avşar Film Setinde Vuruldu! Olay Yerine Polis Ekipleri Sevk Edildi

Hülya Avşar Film Setinde Vuruldu! Olay Yerine Polis Ekipleri Sevk Edildi

Hülya Avşar, yıllar önce film setinde yaşadığı silahlı kazayı anlattı. Ünlü oyuncuya karnındaki dövmesinin anlamı sorulunca şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Normalde kimse bu kadar acılı bir hikaye beklemiyordu. Peki Hülya Avşar ve Kadir İnanır'ın olduğu gün neler yaşandı?

Hülya Avşar, karnındaki dövmenin anlamının sorulması üzerine önemli bir açıklamada bulundu. Daha önce çok fazla kişinin bilmediği bir gerçeği söyledi. Karnındaki dövmenin nedeni oradan vurulmasıyla bağlantılı. Kadir İnanır ile başrolünü paylaştığı Yabancı filmi çekimlerinde bir kaza yaşandı. Pek çok kişinin dikkatinden kaçan bu detay gözler önüne serildi. Silaha fazladan barut konunca ünlü ismin karnından ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kadir İnanır tarafından apar topar hastaneye yetiştirilen oyuncu zor anlar yaşadı.

Yoğun Bakımda Kaldı!

Yoğun bakımda geçirdiği günleri söyleyen Hülya Avşar, bu olayla beraber karnındaki dövmenin anlamını da açıklamış oldu. Kendisi için büyük bir anlam ifade ettiği belirtiliyor. Tedavi altında fotoğrafı dahi bulunmakta. Ünlü ismin silahla vurulma anları tamamen talihsizlik ve bir kazaya dayanıyor. Normalde karnındaki boya torbasının patlaması gerekiyordu. Ancak barutun fazla olması ciddi bir hasar verdi.

Hülya Avşar Hayranları Üzüldü

Kendisini ve sanatını ilgiyle takip eden Hülya Avşar hayranları, bu haberi duyunca çok üzüldü. Geçmişte yaşadığı kötü olaydan ötürü kendisine destekleyici yorumlar yapıldı. Sosyal medyanın göz bebeklerinden biri haline geldi.