Hızır Reis'den Yeni EDHO Açıklaması Geldi! EDHO Başlıyor mu?

Hızır Reis'den Yeni EDHO Açıklaması Geldi! EDHO Başlıyor mu?

EDHO'nun bitmesiyle beraber oyuncular dağıldı. Ancak Oktay Kaynarca'dan yeni bir proje haberi geliyor. EDHO dizisinin yerine geçecek olan yeni dizinin adı ne olacak? ATV ile ortak hareket edecek olan Oktay Kaynarca, yaptığı açıklama ile herkesi heyecanlandırdı. İşte ünlü oyuncunun verdiği müjde...

ATV'de ekrana gelmiş olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, büyük ilgi çekmişti. Dizinin 7. sezona ulaşmadan final yaptığını biliyoruz. Üstelik final bölümü dahi yayınlanmadı. Ancak bu gelişmeye karşılık Oktay Kaynarca'nın da yer alacağı bir sinema filmi yayınlanacak. Bu gelişmeyle birlikte dizide bizleri başka neler bekliyor merak edildi.

Oktay Kaynarca'dan Yeni Proje!

Oktay Kaynarca'nın ATV ile arasının iyi olduğu biliniyor. Ünlü oyuncu verdiği röportajda yeni bir proje için heyecanlı olduğunu dile getirdi. Şu an için projeler seçilme aşamasında. Daha sonra ise herkesin merak ettiği üzere çekim ve yayın aşamasına geçilecek. Dolayısıyla diziyle ilgili daha fazla şey öğrenmiş olacağız. Şimdilik dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor.

Dizinin Konusu Ne Olacak?

EDHO gibi derin bir konuya mı sahip olacak merak ediliyor. Ancak dizinin bu sefer Kurtlar Vadisi'ni andıracak şekilde ekranlara gelmesi muhtemel. Yine de tam anlamıyla nelerin yaşanacağını yapılan açıklamalar sonrasında öğreneceğiz. Bir zamanlar Yalnız Kurt dizisine giriş yapacağı iddia ediliyordu. Ancak kendisine yapılan teklifi kabul etti mi bilinmiyor.