Hızır Reis EDHO Dizisinden Ayrılacağını Resmen Duyurdu! ATV'nin Telefonları Susmadı!

Hızır Reis EDHO Dizisinden Ayrılacağını Resmen Duyurdu! ATV'nin Telefonları Susmadı!

EDHO dizisinde ayrılıklar peş peşe geldi. Hayranları dizinin final yapmasından korkuyordu. Ne yazık ki beklenen oldu. Hızır Reis yapmış olduğu açıklamada diziye veda ettiği ortaya çıktı. Edho ne zaman final yapıyor?

ATV kanalının en sevilen dizilerinden biri olmuş olan başarılı yapımın başrollerinde ; Yunus Emre Yıldırımer, Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ozan Akbaba gibi başarılı isimler dizide yer almakta. Reyting rekorlarını her bölümünde kırmayı başaran başarılı dizinin son bölümünde yaşananlarsa akıllarda uzun süre kalacak olmuş oldu.

Sosyal Medya Hesabından Paylaşım Yaptı!

Dizinin sezon finali yapmasıyla kısa bir ara verirken; Salı akşamlarına damgasını vurmayı unutmadı. Hızır Reis karakterine can vermiş olan Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve ekranlara veda etmişti. Sizce, neler oluyor?

Yüzümüzün Akıyla Çıktık!

Sosyal medya hesabından Oktay Kaynarca; “199 Bölüm çekmişiz… Tam altı yıl. Neler yaşamışız hep beraber, dünyaya gelenler, aramızdan ayrılanlar, acılar sevinçler, dostluklar... En önemlisi milyonların evlerine misafir olmuşuz sorgusuz sualsiz, ailelerinden biri rahatlığıyla... Gerçekten çok azim ve inanç isteyen bir özveriyle her hafta yüzümüzün akıyla çıkmamıza sebep değerli çalışma arkadaşlarım, emeklerinize sağlık... Görüşmek üzere…”  sözlerini dile getirerek bir paylaşım yapmış oldu. Oktay Kaynarca diziden ayrılacak mı?

Henüz Bir Açıklama Yapmadı!

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile birlikte bir çok kişinin şok olmasına neden olan Oktay Kaynarca`nın diziden ayrıldığı her ne kadar bu paylaşım ile birlikte düşünülmeye başlasa bile Oktay Kaynarca henüz bir açıklama yapmadı.

Oktay Kaynarca`nın ne amaçla böyle bir paylaşım yapmış olduğu merak konusu oldu. Diziye kısa bir süre ara verildiğini duyurmak amaçlı bir paylaşım yapmış olan Oktay Kaynarca, binlerce kişiden beğeni ve yorum aldı.