Hilal Altınbilek Başka Bir Proje İle Anlaştı! Yetenekli Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Ayrılıyor mu?

Hilal Altınbilek Başka Bir Proje İle Anlaştı! Yetenekli Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin gözde isimleri arasında yer alan Hilal Altınbilek, giyim markası ile anlaştığını açıkladı. Yetenekli oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteri ile ön plana çıktı. İşte haberin tim detayları...

Uzun süredir ekranlarda bulunan Hilal Altınbilek son zamanlarda Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Züleyha karakteri ile ön plana çıktı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolünde Hilal Altınbilek yer alıyor.

Hilal Altınbilek, hayranları tarafından sempatik bulunuyor

Hilal Altınbilek, hayranları tarafından sempatik bulunuyor. Hilal Altınbilek bu dizide güzelliği ve yeteneği ile en çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Naif kişiliği bulunan Hilal Altınbilek utangaçlığı ile de hayranları tarafından sempatik karşılanıyor. Alınan bilgiler neticesi yetenekli oyuncu Hilal Altınbilek yeni bir anlaşma yaptı.

Yetenekli oyuncu giyim markasının yüzü oldu!

Yetenekli oyuncu giyim markasının yüzü oldu! Giyim markasının kıyafetlerini taşıyan Hilal Altınbilek verdiği pozlarla da naif bir kadın görüntüsünün ötesine geçmedi. Anlaşma yaptığı marka için kameralar karşısına geçen Hilal Altınbilek, iddialı kıyafetleri tanıttı.

Abiye sektörünün en iyi markası ile anlaşma sağladı

Abiye sektörünün en iyi markası ile anlaşma sağladı. Abiye sektörünün önemli bir markası ile anlaşan Hilal Altınbilek çekimlerde de göz doldurarak ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. 2021 ve 2022 sezonunda ekranlarda olmaya devam edeceğini açıklayan yetenekli oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu için set çalışmalara başlayacaklarını da söyledi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Alınan bilgiler neticesi diziye yeni isimlerin katılacağı belli olurken Hilal Altınbilek hikâyeyi sürükleyen isimler arasında yer almaya devam edecek. Yaz aylarında dinlenerek geçirdiğini söyleyen yetenekli oyuncu Hilal Altınbilek ağustos ayında yeniden setlere dönüş yapacak.