Herkes Teşkilat Dizisini Bekliyordu! Ancak Yayını Tekrar Ertelendi!

Herkes Teşkilat Dizisini Bekliyordu! Ancak Yayını Tekrar Ertelendi!

Teşkilat dizisindeki son dakika gelişmeleri ve dahası ortaya çıkıyor. Sevilen yapımın yeniden yayın tarihi ertelendi. Bu gelişme ile birlikte bizleri başka neler bekliyor? İzleyiciler diziyi artık yılbaşında izleyecek. Gidişat gösteriyor ki yayın tarihinde ciddi sıkıntılar yaşanmakta.

Teşkilat dizisinden gelen karar izleyicileri iyice öfkelendirdi. Dizinin zaten bir süredir yayınlanmadığını biliyoruz. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde izleyiciler artık ne diyeceğini bilemiyor. Dizinin tekrardan yayın tarihinin ertelenmesi gündeme geldi.

18 Aralık'tan Sonra İzleyebilirsiniz.

Dünya Kupası'nın sona ereceği tarih olan 18 Aralık 2022 tarihinden sonra Teşkilat dizisi kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek. Diziyle ilgili bu gelişme izleyicilerin dikkatini çekti. Son zamanlara damgasını vuran yapımda bizleri başka neler bekliyor? Dizinin son bölümünde neler yaşandığı ve yeni bölüm fragmanında hangi olayların olduğu da gündemdeki yerini aldı.

Teşkilat Son Bölüm Özeti

"Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!"