Hercai Senaristinden Final Açıklaması!

Hercai Senaristinden Final Açıklaması!

ATV'nin sevilen dizilerinden olan Hercai dizisinde ayrılıklar peş peşe geldi. Sosyal medya da final yapabilir yorumları hızla yayıldı. "Hercai" senaristi ne dedi? Hercai dizisi final yapacak mı?

Reytingleri oldukça düşen ATV dizilerinin hali ne olacak kesinlikle belirli değil. Özellikle Hercai dizisi hakkında olumsuz yorumlar sürekli artmakta. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrol oynadığı dizi finale gidebilir. Bu durum karşısında dizi yönetimi ne yapacak? Haberle ilgili tüm merak edilenler.

Hercai Dizisinin Durumu!

Her pazar akşamı saat 20:00’de yayınlanan Hercai dizisi hakkında reytingleri birden düşünce seyirci de kaybetmeye başladı. Toparlanması zor gibi gözüken dizi ne gibi kararlar verecek merakla bekleniyor. Total’de günü 10. Sırada tamamlamış gözüküyor son hafta içerisinde. ABC1 Reyting sıralamasında 17. Sıralara kadar gerileyen ve AB derecesinde 36. Sıraya düşen dizinin geleceği pek iç açıcı gözükmüyor. 14 Mart’ta yeni bölümü yayınlanacak dizinin kaderini belirleyebilir gözüyle bakılmakta. Mayıs ayında ise 3. Sezonunu tamamlayacağı söylentileri oldukça hızlı yayılıyor.

Hercai Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor!

Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası ve Tansu Taşanlar gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Dizide yaşanan ayrılardan dolayı sosyal medya da  final yapacak iddiaları yayılmaya başladı.

Hercai Dizisi Senarist Açıklaması!

Peş peşe oyuncu ayrılıkları yaşanan dizide  final yapabilir iddiaları atıldı. Sosyal medya da hızla yayıldı. Final hakkında dizi oyuncuları ve senaristinden her hangi bir açıklama gelmedi. İlerleyen bölümlerde dizinin hakimiyeti belli olacak.