Hercai Dizisi Finalle Doğru Gidiyor! Dizinin Sonu mu Geliyor?

Hercai Dizisi Finalle Doğru Gidiyor! Dizinin Sonu mu Geliyor?

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi kötü gidiyor. Her geçen gün reytingleri düşüyor. Hercai dizisinin son durumu nedir? Reytingleri sürekli düşmekte olan dizi için ileride neler düşünülüyor?

3. sezonuyla dikkat çekmeye ve kemik kitlesi tarafından oldukça ilgi gören ATV ekranlarının pazar akşamları vazgeçilmez dizisi Hercai hakkında söylentiler, beklenmedik şeyler yaşanmaya devam ediyor. Reytingleri sürekli düşmekte olan dizi için ileride neler düşünülüyor? Yapım şirketinin ve ATV’nin ilerisi hakkında belirlenecek olan kararı izleyiciler tarafından oldukça merak edilmekte. Haberle ilgili tüm detaylar.

İzlenmemesinin Nedeni Gününün Değişmesi mi?

Akın Akınözü ve Ebru Şahin isimli başarılı oyuncularının başrolünde yer aldığı dizinin bugüne kadar 63. Bölümü yayınlandı. Ancak her geçen bölümde biraz daha reyting azalması yaşanıyor. Dün akşam yayınlanan Teşkilat dizisi TRT1 ekranında adeta reyting sıralamasında birinci olarak tekrardan rakiplerini aşağıda bırakmayı başardı. Bu gelişme ile birlikte tüm diziler gibi Hercai’de de normal olarak düşüş yaşandı. Özellikle tüm diziler kategorisindeki iyi oranlarla yer alan Hercai, ortalama oranların bile maalesef altına geriledi. Bu beklenmedik düşüşün altında diziden çıkan oyuncular etkilese bile sürekli aynı konu hakkında ilerlemesi de izleyiciler için can sıkan diğer bir durum. Bir diğer düşüşüne neden olan şey ise cuma akşamları yayınlanırken çok iyi sıralamalar elde edebilen dizi, pazar gününe alınınca düşüş yaşamaya başladı. Bu karar diziyi oldukça kötü etkiledi. ATV’nin Akıncı dizisi için pazar gününe çekmesinden bu yana Hercai’nin reyting performansı hep sonlara geriliyor.

Reyting Sıralamasında Yine Geriledi!

Sevilen dizinin dün akşam yayınlanan bölümü bugüne kadar ki yaşadığı en düşük reyting sıralamasını elde etti. Tüm dizilerde ilk 10 listesine girmeyi başaramayan dizi 11. sırada bulunuyor. AB’de günü 49. Bitirmeyi başaran Hercai dizisi, ABC1’de ise 23. sırada. ATV kanalının yapım şirketi böyle ilerlemesinden hiç memnun olmadığını dile getirdi. Sadece tüm kişiler sıralamasında performansıyla duran Hercai için Mayıs ayının sonunda final yapması bekleniyor. Reytinglerin biraz daha hızlı düşmesiyle önümüzdeki ayda bile final yapabilir.