Hercai Dizi'sinin Yapımcalarına İzleyicilerden Büyük Tepki Geldi

Hercai Dizi'sinin Yapımcalarına İzleyicilerden Büyük Tepki Geldi

Pazar akşamı yayınlanan hecai dizi izleyicileri ekrana döktü. Yayın günü değişen dizi tekrar reytingleri yukarı taşıdı. 58.bölümde ATV' de yayınlanmaya devam edicek.

ATV ekranlarının Pazar akşamı vazgeçilmezi Hercai izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hercai dizisinin gün değiştirdikten sonra toplam ve total reytinglerinin bir türlü eskisi gibi iyi sonuçlar elde edememesi Yapımcı ve dizi hayranlarının dikkatini çekti. Hercai’nin hikayesi ise durmaksızın devam ediyor. 58. Bölümü yayınlanan dizi dün yani pazar akşamı yayınlandı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü oyuncularının uyumu ile başrolde buluşturan dizimiz, Azize Aslanbey’e ne olduğunun yanıtını gören Miran şaşkın bir şekilde kaldı. Reyyan ise Miran’dan sakladığı sırrının ortaya çıkmasıyla ve Dilşah’ın Azize Hanımı bıçakladığını öğrenince çok üzüldü ve şaşkın bir ifadeyle ortada kaldı. Miran’ın hamile eşi Reyyan’a çok yüklenmesi diziyi seyredenlerin tepkisini arttırdı ve sosyal medya üzerinden samimi bir şekilde yorum atmalarına sebep oldu. ‘’Miran kızın üstüne çok gidiyorsun, sen kimsin, kız senin yüzünden düşük yapacak’’ gibi yorumlar ve paylaşımlar yapıldı. Miranın tavrından dolayı diziden sıkıldığını, soğuduğunu söyleyen izleyiciler de vardı ve tabii ki de Zehra’nın tavırları, hareketlerini herkes kutladı ve mutlu oldu.

58. Bölümde Neler Yaşandı?

Dilşah’ın Azize Hanımı yaralamasıyla işler değişti, tüm dengeler bozuldu ve değişti. Reyyan bir yandan Dilşah’ı korumak bir yandan da Azizeyi yaşatmak zorunda kaldı. Ona bu zorlu süreçte yardım edecek kişi ise Azra oldu. Füsun kızının yerini bilen tek kişiyi yani Azizeyi öldürmek isterken yaşatmak zorunda da kalacak ve en sonunda Füsun her şeyi alt üst ederek intikamını acı bir şekilde alacaktır. Diğer yandan Miran, Cihan’ı köşeye sıkıştırdı ancak onun Reyyan’ın bir şeyler sakladığına dair sözleriyle kafasını allak bullak etti. Cihan bu durumda ne yapacağını şaşırdı. Reyyan ise Miran’dan daha fazla sır saklayamayacağına her şeyi söyleyeceğine karar verdi. Bu konu hakkında adım attı ama onu bekleyen bir sürpriz de vardı.

Hercai Dizisinin Konusu Nedir?

İntikamdan doğan imkânsız bir aşkın hikayesi anlatılmaktadır. Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri başlayan Hercai dizisi sadece senaryosu ve yapımıyla değil Midyatın tarihi ver kültürel dokusunu da dizinin izleyicisine hissettiriyor. Normalde cuma akşamı yayınlanmaya başlayan Hercai artık her pazar akşamı saat 20:00’da ATV’de

Hercai Dizisi Oyuncuları!

Dizimizde yer alan oyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası ve Tansu Taşanlar yer almaktadır.