Hercai Dizisinin Başrol Oyuncuları Yine Çok Şaşırttı!

Hercai Dizisinin Başrol Oyuncuları Yine Çok Şaşırttı!

Yaklaşık 3 sezon boyunca ekranlara gelen Hercai dizisi reyting oranlarından dolayı final yapma kararı. Özellikle ilk sezonunda büyük bir izleyici kitlesine sahip olan hercai dizisi 3. sezon itibarıyla günden güne izleyici kaybı yaşadı. İşte detaylar...

Dizinin 3. sezonunda günden günü izleyici kaybı yaşadığı ortaya çıktı. Bundan dolayı kanal ve yapım ekibi ortak bir karar alarak dizinin final yapmasına karar verdi. Ayrıca Mardin'de çekilen hercai dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile de izleyicileri bir hayli büyüledi.

Özellikle izleyici Reyyan ve Miran aşkının tutkusunu her hafta merakla bekliyordu. Kavuşmaları güç olan Reyyan ve Miran bütün zorluklara rağmen her şeyin üstesinden gelmeyi başardı. Üç sezon boyunca izleyici ile buluşan hercai dizisinin final bölümü de izleyiciyi derinden etkiledi.

Reyyan ve Miran Aşkı Final Bölümünde Herkesi Mest Etti

Atv'de üç sezon boyunca ekranlara gelen hercai dizisinin final bölümünde Reyyan ve Miran aşkı herkesi mest etti. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in hayat verdiği Miran ve Reyyan karakterleri izleyici tarafından da hala seviliyor. Daha önce farklı projelerde yer alan yetenekli oyuncular hercai dizisi ile kariyerlerinde büyük bir çıkış yakaladı.

hercai.jpeg

İlk defa başrolde yer alan Akın Akınözü ve Ebru Şahin Reyyan ve Miran karakterlerini hayat vererek izleyiciye üç sezon boyunca ekranlarda tutmayı başardı. İlk başrol projelerinin olmasıyla iki yetenekli oyuncu kariyerlerini de büyük bir imza attı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü Büyük Bir Çıkış Yakaladı

Hercai dizisinin başrol oyuncuları olan Ebru Şahin ve Akın akınözü bu proje sayesinde büyük çıkış yakaladı. Dizinin final yapmasının ardından Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şaşkına çevirdi. Yetenekli oyuncu Akın Akınözü'nün sete sürekli geç geldiği ondan dolayı da bir takım problemler yaşandığı iddia edildi.

Dizinin final yapmasının ardından Akın Akınözü ve yapımcı arasında suçlamalar sosyal medyaya da sıçradı. Bunun ardından alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Akın Akınözü'ne birçok projeden teklif geldiği ortaya çıktı. Bunun dışında hercai dizisinin ardından Reyhan karakteri ile ekranlara gelen Ebru Şahin'e de birçok projeden teklif gidiyor. Kulislerden alınan bilgilere göre Akın Akınözü ve Ebru Şahin yakın zamanda başka projelerde yer almaya hazırlanıyor.