Hercai Dizisinden Gönül ve Azad Ayrıldı! Gönül ve Azad Yerini Kim Alacak?

Hercai Dizisinden Gönül ve Azad Ayrıldı! Gönül ve Azad Yerini Kim Alacak?

Hercai dizisinde iki isim ayrıldı Sevilen ve büyük hayran kitlesi olan dizide 2 oyuncu birden ayrıldı. Gönül ve Azad neden ayrıldı? Gönül ve Azad yerini kim alacak? Hercai dizisi final mi yapacak?

Pazar akşamları yayınlanmasıyla gözler önüne hoş bir izlenim sunmayı başaran Hercai dizisinde kötü bir ayrılık yaşanacak. Hikâyeden ayrılmaya başlayan iki isim dizinin ekibine damgasını vurdu. Peki o isimler kim? Hercai ’den kimler ayrılıyor? 

Hercai Dizisinin Son Durumu!

Yaklaşık üç sezondur sürekli olarak devam etmekte olan dizi her cuma akşamı seyircilerinin gösterimine çıkmaya devam ediyordu ancak alınan bir karar ve yaşanan olaylar yüzünden pazar akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Bu yüzden oldukça fazla bir reyting düşüşü yaşadı. Cuma günleri yayınlanırken her zaman ilk beş dizi arasında yer alırken pazar gününe alınmasıyla oldukça geriledi. Akın Akınözü ve Ebru Şahinin baş karakterliğinde devam etmekte olan dizide yaşanacak olan ayrılık yürek burktu!

Gönül ve Azad karakterleri Ayrıldı!

Dizinin ekibi tarafından yaşanan olaylar ve gelen bilgiler doğrultusunda yaşadıkları tatsız olaylar yüzünden kulisten çıktıkları duyurulmuştu. Gönül karakterini canlandıran Oya Unustası ve Azad rolünü oynayan Ahmet Tansu Taşanlar artık dizide yer almayacağını söyledi. Yeni yayınlanan fragmanında da ikili zaten gösterilmedi. Ayriyeten yaşanan olaylardan ziyade Ebru Şahin İnstagram gönderilerinde diziden çıktığını gösteren paylaşımlar yaptı.

Sosyal Medya Paylaşımı

Şahin, ‘’Yolunuz çok güzel ve bereketli olsun, huzur dolu birlikte buluşalım.’’ Şeklinde bir paylaşım yaptı. Oya Unustası ise bu paylaşıma karşı ‘’Aretim, ballım, ağlatmasan’’ şeklinde bir cevap verdi. İkilinin üzen paylaşımlarına yönelik ise Taşanlar, ‘’Devrem, sana yazılacak bin tane cümlem var ama duygusala bağlamayalım dimi?’’ şeklinde ifadelerini dile getirdi.