Hercai Dizisinde Reyyan'ın Başı Dertte! Reyyan Nasıl Bir Yol İzleyecek!

Hercai Dizisinde Reyyan'ın Başı Dertte! Reyyan Nasıl Bir Yol İzleyecek!

Hercai dizisinde bu hafta ekranlara bomba gibi gelecek. Reyyan'ın başı dertte. Reyyan ne yapacak? Reyyan kimden yardım isteyecek? Kaybol bebek bulunacak mı?

Hercai'de her şey yolundayken yaşanan bu olay adeta finalin kapısını aralattı. Final yapacak diziler arasında gösterilen Hercai dizisinde kayıp bebek dizinin gündemi haline geldi. Miran ve Reyyan'ın oğullarını kaybetmesi izleyicinin de dikkatini çekecek.

Bebeği Kim Kaçırdı?

Hercai dizisinde bir anda ortadan kaybolan bebeği kimin kaçırdığı araştırılıyor. Reyyan ve Miran üzüntü içerisinde bunu kimin yaptığını araştırırken ortaya çıkan detaylar şok edebilir. Dizinin yeni bölümünün iple çekildiği belirtiliyor.

Finalden Önce Bebek Kayboldu!

Hercai'nin final yapmasına birkaç bölüm kalmışken bebeğin kaybolması herkesi şaşırttı. Dizinin bebeğin bulunma esnasında sona ereceği kanaati ortaya çıktı. Dizinin senaryosu daha önce hiç olmadığı kadar izleyiciyi etkileyecek.

Reyyan Amcasında Yardım İsteyecek

Reyyan'ın amcasında istediği yardım fayda sağlayacak mı? Bebeği kimin alıkoyduğu bilinmediğinden herkesin destek olması önem arz ediyor. Miran bunu yapanı bulursa ona bedelini fazlasıyla ödetmeye hazır. Şimdilik yeni bir gelişme yok ancak dizinin yeni bölümde bazı gelişmelere yer verilebilir. Ayriyetten dizinin finalde nasıl bir sonla izleyiciye veda edeceği henüz kestirilemedi.