Hercai Dizisinde Duygusal Anlar Yaşandı!  Reyyan Duygularını Gizleyemedi!

Hercai Dizisinde Duygusal Anlar Yaşandı! Reyyan Duygularını Gizleyemedi!

Hercai dizisinde yaşanan hızlı ayrılıklar diziyi izleyenleri oldukça endişelendiriyor. Çünkü başarılı yapımda daha önce bu kadar seri şekilde oyuncu ayrılığı gerçekleşmemiştir. Şimdi ise dizinin final yapacağı iddiaları artışa geçti.

Ancak bir güzel gelişme de Ebru Şahin'den geldi. Dizide Reyyan karakterine hayat veren ünlü ismin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pek çok izleyicinin duygusuna tercüman olduğu ifade edildi. Peki Ebru Şahin ne paylaşımında bulundu?

Reyyan'dan Hazar'a Veda Paylaşımı!

Ebru Şahin, Serhat Tutumluer'in canlandırdığı Hazar karakterinin ölmesinin hemen ardından bir paylaşımda bulunarak ünlü oyuncuya veda etti. Dizide oynadığı dönemde oldukça iyi işler çıkaran Serhat Tutumluer, başarılı performansı ile izleyicinin beğenisini kazandı. Usta oyuncunun Instagram hesabı olmaması nedeniyle bu paylaşım bir cevap veremedi ancak paylaşımı görerek tebessüm ettiğini düşünüyoruz. Ebru Şahin ise kendisinden daha deneyimli olan oyuncu dostuna güzel bir veda paylaşımında bulundu.

Hercai'de Hazar Nasıl Öldü?

Hercai dizisinde Hazar'ın ölmesi oldukça ilginç bir şekilde gelişti. Cihan'ın yanlışlıkla Hazar'ı vurması üzerine sevilen karakter hayatını kaybetti. Bu şekilde yaşanan bir olayın Hazar karakterinin sonu olması izleyiciyi üzdü. Çünkü daha uzun bölümler karakterin dizide yer alması bekleniyordu. Özellikle de Serhat Tutumluer'in dizide daha çok oynaması istenmekteydi. Ancak senaryo gereği bir şekilde oyuncu diziden ayrıldı. Yine de izleyicilere göre farklı bir şekilde gerçekleşmesi hem karakter hem de dizinin itibarı açısından daha iyi olabilirdi. Bu konuda yoğun eleştiriler yapıldığı ve senariste tepki gösterildiği biliniyor.

Hercai dizisinin yeni bölümleri yayınlanmaya devam edecek. Ancak bu süre zarfında diziden ayrılan karakterlerin yerini kimin dolduracağı da merak ediliyor. Çünkü son haftalarda oldukça önemli isimler diziye veda etti. Başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen Akın Akınözü ve Ebru Şahin'e ek olarak başka oyuncuların da diziye katılması bekleniyor. Aksi halde birkaç oyuncu ile dizinin gidişatı tam olarak sağlanamaz. Dizide Serhat Tutumluer'in ayrılığından sonra doğacak boşluğu kimin dolduracağı konusunda ise pek çok tahmin bulunmakta. Ünlü bir oyuncunun Hercai'ye katılarak dizide rol alacağı ihtimali mevcut.