Hercai Dizisi Yurt Dışına Açılıyor! Dizi Büyük Yankı Uyandırdı

Hercai Dizisi Yurt Dışına Açılıyor! Dizi Büyük Yankı Uyandırdı

İlk bölümü Mart 2019’da yayınlanan Hercai büyük yankı uyandırmıştı. Ayrıca ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Hercai dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Ardından final kararı alarak ekran macerasını tamamladı. İşte detaylar...

Türkiye’de final yaparak ekranlara veda eden Hercai dizisi, yurt dışında yoğun ilgi ile karşı karşıya kaldı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün rol aldığı dizi, başka ülkelerde de yayınlanma kararı aldı. Üç sezon devam eden Hercai dizisi, kemik İzleyici kitlesine sahip oldu.

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Hercai dizisi üç yıl aranın ardından final yapma kararı aldı. Ayrıca final yapan Hercai dizisi oyuncuları ise bu dizinin ardından birçok projeden teklif aldı. Alınan bilgiler neticesinde Hercai dizisinin başrol oyuncuları olan Ebru Şahin ve Akın Akınözü kariyerlerinde büyük bir çıkış yakaladı.

Hercai dizisi yurt dışında yoğun ilgi görüyor

Hercai dizisi yurt dışında yoğun ilgi görüyor. Yapılan araştırmalara göre Hercai dizisi Türkiye’de Mart 2019’da ekranlara geldi. Bunun ardından Hercai dizisi üç sezon devam ederek 69. Bölümde ekranlara veda etme kararı aldı. Hercai dizisi oyuncular Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün de kariyerinde büyük çıkış yakalamasına neden oldu.

Mardin Midyat’ta çekilen Hercai dizisinde Akın Akınözü, Miran karakterine hayat verdi. Bunun dışında dizinin diğer başrol oyuncusu Ebru Şahin ise Reyyan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Reyyan ve Miran’ın çift olarak sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Ayrıca dizi, Reyyan ve Miran’ın imkânsız aşkını konu alıyor.

Hercai dizisi Güney Amerika ülkesinde yayınlanacak!

Hercai dizisi Güney Amerika ülkesinde yayınlanacak! Alınan bilgiler neticesinde Türkiye dışında yurt dışında da yoğun ilgi gören Hercai dizisi, bir ülkede daha yayınlanmaya hazırlanıyor. Yapılan araştırmalara göre Hercai dizisi Güney Amerika ülkesi olan Arjantin’de yayınlanacak. Yurt dışında büyük başarı kazanan dizi, şimdiden bu karar ile ülke gündemini salladı.