Hercai Başrol Dizi Oyuncusu Hazar Diziden Ayrılıyor! Hazar'ın Yerini Kim Alacak?

Hercai Başrol Dizi Oyuncusu Hazar Diziden Ayrılıyor! Hazar'ın Yerini Kim Alacak?

ATV ekranlarında seyircilerine günümüzdeki yaşantıya göre farklı bir içerik sunmakta olan Hercai dizisinde geçtiğimiz sezonda çok ayrılık olmasından sonra bu sezonda aynı şekilde oyuncular bir bir ayrılmaya başladılar!

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı başarılı dizide bu sezon bazı öne çıkan isimler tekrardan diziden çıkmaya başladılar!

Hercainin her geçen bölümünde reytinglerinin de düşük gelmesiyle birlikte adımlarını kuvvetli bir şekilde atamıyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde tutunmaya çalışan dizimiz, AB ve ABC1 sıralamasında rakiplerine göre çok geri kaldığını gözlemledik. Yapım ve senaryo ekibinin kararlarıyla devam etmekte güçlük çeken dizi hakkında ATV ekibi henüz bir açıklama gerçekleştirmedi.

Teker Teker Diziye Veda Ediyorlar!

Harun karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Ahmet Kayakesen diziye veda ettikten sonra Azat karakterini oynayan Ahmet Tansu Taşanlar da diziye veda etme kararı aldı. Ek olarak bu oyuncumuzdan ziyade Gönül olarak diziye kendi benliğini koyan Oya Unustası da yapıma veda etmek zorunda kalmıştı. Bu oyuncuların vedasından sonraysa bu hafta farklı bir oyuncu daha diziye devam etmeme kararı aldı.

Serhat Tutumluer Diziden Ayrılıyor!

Bu sefer ayrılacak isim ise başrol karakterlerinde yer almakta olan ve seyircinin oldukça çok beğendiği Serhat Tutumluer oldu. Başarılı oyuncunun canlandırdığı Hazar karakteri diziye bu bölümde veda edeceği kesinleşti.