Hekimoğlu'nda Toplu Ayrılık Yaşandı! Emre ve Zeynep Artık Dizide Yok!

Hekimoğlu'nda Toplu Ayrılık Yaşandı! Emre ve Zeynep Artık Dizide Yok!

Hekimoğlu dizisinin başrol karakterleri Emre ve Zeynep'in artık dizide oynamayacağı açıklandı. Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisinin yavaş yavaş sona ereceği konuşuluyor. Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay sosyal medyadan izleyicilere veda etti.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dizide adeta ayrılık havası yaşanıyordu. Önce Emre ardından Zeynep diziye veda etti. Aytaç Şaşmaz ile Damla Colbay'ın vedası izleyiciyi etkiledi. Peki Hekimoğlu bu ayrılıklardan sonra yayın hayatına nasıl devam edecek? 

Hekimoğlu Emre ve Zeynep Ayrıldı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nda ayrılık rüzgarları esti. İki önemli ismin diziden ayrılmasıyla beraber Emre ve Zeynep önümüzdeki bölümlerde dizide yer almayacak. Hekimoğlu'nun yayın hayatına nasıl devam edeceği merak konusu oldu. Fakat Ateş, İpek ve Orhan karakterleri dizide hala oynamaya devam ediyor. Öte yandan Mehmet Ali karakterinin de diziden ayrıldığını görmekteyiz. Kaan Yıldırım'ın hayat verdiği başarılı karakterle beraber ekip adeta dağıldı. 

Oyuncular Sosyal Medyadan Veda Etti!

Hem Aytaç Şaşmaz hem de Damla Colbay, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımda diziye veda ettiklerini duyurdu. Ayrıca kendisini izleyen ve sette emek harcayan herkese de teşekkürlerini ilettiler. Damla Colbay, "Sizi özleyeceğim" notu ile paylaştığı ayrılık haberiyle sevenlerinin gönlünü kazandı.

Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu'nda!

Baht Oyunu dizisi oyuncu kadrosuna seçilen Aytaç Şaşmaz'ın başrolde oynayacağı açıklandı. Yakışıklı oyuncunun dizide önemli bir karaktere hayat vereceği belirtiliyor. Kariyeri açısından önemli bir dönüm noktası olan Hekimoğlu dizisinden sonra kendisini farklı bir yapımda göreceğiz. Oyuncunun hayranları Aytaç Şaşmaz'ın yeni karakteri için oldukça heyecanlı.

Damla Colbay Nerede Oynayacak?

Damla Colbay için henüz yeni bir proje haberi gelmiş değil. Güzel oyuncunun yaz aylarını tatil ile geçirebileceği ifade ediliyor. Ayrıca proje teklifleri arasından seçim yapması halinde takipçileri ile paylaşacağı da bilinmekte. Önümüzdeki haftalarda konuyla ilgili daha fazla bilgi edineceğiz. Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu'nda gösterdiği performans ile Zeynep karakterini çok iyi yansıtmayı başardı. Aynı başarıyı yeni projelerinde de göstermesi bekleniyor. Kendisini daha önce hiç aşina olmadığımız tiplemelerle de görebiliriz.