Hekimoğlu Yıldız Oyuncusu Emre'nin Sağlık Durumu! Açıklama Az Önce Geldi!

Hekimoğlu Yıldız Oyuncusu Emre'nin Sağlık Durumu! Açıklama Az Önce Geldi!

Hekimoğlu dizisinde koronavirüs nedeniyle Emre karakteri rahatsızlanmıştı. Yapılan araştırmalara göre resmi hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Emre'nin sağlık durumu nasıl? Emre setlere geri dönecek mi?

Hekimoğlu dizisi yayın hayatına hızlı bir şekilde devam ediyor. Ancak diziyle ilgili yaşanan bir gelişme izleyicinin gözünden kaçmadı. Hekimoğlu yeni bölüm fragmanında ortaya çıkan gerçek karşısında yapılan açıklama ise izleyicileri üzdü. Emre karakteri neden diziye dahil olmuyor? Aytaç Şaşmaz neden Hekimoğlu'nda yok?

Aytaç Şaşmaz Hekimoğlu'ndan Ayrıldı mı?

Aytaç Şaşmaz, Twitter üzerinden neden Hekimoğlu'nda yer almadığına yönelik bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncunun Hekimoğlu dizisinden ayrıldığı iddia edilse de böyle bir şey yaşanmadı. Ancak son zamanlarda dizilerin de belası haline gelen virüs nedeniyle Aytaç Şaşmaz'ın evinde dinlendiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun önümüzdeki günlerde ekranlara geri dönmesi bekleniyor. Virüse yakalandığı günden bu yana evinde dinlenerek vakit geçirdiği için sağlığının gayet iyi olduğunu da sözlerine ekledi.

Aytaç Şaşmaz Hekimoğlu'na Ne Zaman Dönecek?

Hekimoğlu dizisinin Emre karakterini canlandıran oyuncusu Aytaç Şaşmaz, şimdilik dizide yer almayacak. Ancak önümüzdeki hafta diziye dönmesi bekleniyor. Kendisinin de ifade ettiğine göre yarın karantina süresi son bulacak ve test sonucu negatif çıktığı takdirde ise tekrardan set hayatına geri dönecek. Virüsün ortalama 1 ila 2 hafta etkili olduğu belirtildiği için başarılı oyuncunun bir an önce diziye dönmesi bekleniyor.

Twitter Üzerinden Açıklama Yaptı

Aytaç Şaşmaz, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada sağlığının iyi olduğunu ve yakın zamanda ekranlara döneceğini belirtti. Ayrıca oyuncunun izleyicilerine ve kendisini sevenlere maske takması gerektiğini hatırlatması da takdir edildi. Çünkü virüse yakalanma evresini kolaylaştıran maskesizlik durumu nedeniyle pek çok kişi virüs belası ile mücadele etmek zorunda kaldı. Ancak maske takıldığında karşı taraftan virüs geçme ihtimali daha da düşüyor. Bu nedenle herkesin maske kullanmasını önerdi. Oyuncunun bu anlarda bile hayranlarının sağlığını düşünmesi takdir ile karşılandı.

Hekimoğlu Çekimlere Ara Verecek mi?

Hekimoğlu dizisi, Aytaç Şaşmaz'ın virüse yakalanmasından sonra diziye çekim arası vermedi. Onun yerine oyuncu bir süreliğine dinlenecek. Dinlenmesi tamamlanınca ve sağlığını geri kazanınca diziye dönüş yapacak. Şu an için ünlü oyuncu evinde dinleniyor.