Hekimoğlu Final Yaparken Rekor Kırmayı İhmal Etmedi!

Hekimoğlu Final Yaparken Rekor Kırmayı İhmal Etmedi!

Hekimoğlu sosyal medya rekorunu kırdı. Hekimoğlu dizisi Kanal D'de final yapmaya hazırlanıyor. Bu akşam yayınlanacak bölüm ile beraber 26 Mayıs Çarşamba günü final yapacak. Final bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Ateş ve İpek sevgili olacaklar mı

Hekimoğlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrıca final fragmanı olarak bilinen bölümde ilginç olaylar bizleri bekliyor. Dizi her ne kadar final yapacak olsa da sosyal medyada işler öyle yürümüyor. Dizinin destekçileri tüm güçlerini birleştirdi ve sosyal medya paylaşımlarını Hekimoğlu üzerine kurguladı. Hal böyle olunca dizi fazlasıyla konuşuldu. Elbette bu durum reyting sonuçlarına yansımadı. Ancak final bölümünde hangi olaylar meydana gelecek bazı tahminlerde bulunuldu. İşte Hekimoğlu finalinde yaşanacaklar...

Ateş ve İpek Aşkı Büyüledi!

Ateş'in ve İpek'in birbirine karşı duyduğu aşk ve sevgi herkes tarafından biliniyordu. Öyle ki artık dizide izleyiciler de ikilinin sevgili olmasını istemekteydi. Fakat sevgililik olayı gerçekleşmese de finalde birbirlerine karşı samimi itiraflarda bulunacaklar. İpek'in neden çekimser olduğunu soran Ateş, büyük bir aşkın fitilini ateşleyecek.

İzleyiciler Senariste Tepkili

Bu zamana kadar izleyiciler Ateş ve İpek'in sevgili olmasını istiyordu. Ancak senaryoda bir türlü yer almayan bu gelişme dizinin finalinde ortaya çıktı. Diziyi severek takip edenler "İpek ve Ateş'in sevgili olması için dizinin bitmesi mi gerekiyordu" yazarak tepkisini belli etti. Pek çok kişi de bu konuda hem fikirdi. Dizide yaşanacak olaylar elbette bununla sınırlı değil.

Hastanede çalışmak için aday olan ve sınavdan geçen pek çok çalışanın başına hiç de güzel şeyler gelmeyecek. Emre, Zeynep ve Mehmet Ali'nin yokluğunda hareket eden Ateş, Orhan ile beraber eğlenerek yaşamaya çalışıyor. Ancak eski havasının olmadığı da görülmekte. Dizinin başrol karakterleri bir anda Hekimoğlu'ndan ayrılınca dizi adeta büyük şok yaşadı. Daha sonra bu şoku üzerlerinden nasıl atacaklarına dair bir plan bulmaya çalıştılar. Fakat reytingler düzelemeyince final kararı verilmek zorunda kaldılar. Hekimoğlu'nun dijital platformda yayınlanma projesi de kabul edilmeyince dizi için görünen tek yol veda oldu.