Hekimoğlu Engellese de Memoli Hastaneye Geri Dönecek! İpek'in Liderlik Teklifine Evet Dedi!

Hekimoğlu Engellese de Memoli Hastaneye Geri Dönecek! İpek'in Liderlik Teklifine Evet Dedi!

Hekimoğlu'nda hastanenin yönetimi İpek'ten soruluyor. İpek, kuracağı yeni tıbbi tanı departmanının başına Memoli'yi getirecek. Ateş ise bunu istemediğini belirtse de engel olamayacak. Hekimoğlu dizisi sezon finalinden hemen önce yaşananlar haberimizde...

Hekimoğlu dizisinde sezon finaline çok az bir zaman kala Memoli ile ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor. Hastaneden istifa ederek farklı bir yerde çalışmak isteyen Memoli bir türlü iş bulamıyor. Bu noktada İpek devreye girerek ona reddedemeyeceği bir teklif sunuyor. Hekimoğlu, Memoli'nin bu hastanede çalışmasına sıcak bakmazken artık yeni bir rakibi olacak. Bu konuda İpek'in aklını karıştırma çabası da boşa çıkacak gibi duruyor. Çünkü Memoli başrol karakterlerinden birisi. Onun diziden ayrılması büyük bir boşluk yaratır. İşte Hekimoğlu'nun yeni bölümünde yaşanacaklar...

Memoli Lider Olacak!

İpek'in teklifine göre yeni bir tıbbi tanı departmanı kurulacak. İkinci tıbbi tanı departmanının başına ise Memoli'nin geçmesi isteniyor. Memoli'nin bu karara sıcak baktığı açıkça ortada. İlk başta tereddüt etse de İpek'in deyimine göre özerk bir bölgede çalışacağı için Hekimoğlu ona müdahale edemeyecek. Bu da onun konumunu daha iyi bir noktaya taşıyacak. Hekimoğlu olmadan yine aynı hastanede çalışma fırsatını kaçırmasını kimse istemez.

Hekimoğlu Engellemeye Çalıştı!

Öte yandan Hekimoğlu, böyle bir departman kurma fikrini reddediyor. Reddetmekle kalmayıp İpek'i ziyaret ediyor ve Memoli'nin geleceğine yazık edeceğini söylüyor. Oysa ki Hekimoğlu'nun tek isteği Memoli'yi bu hastaneden uzak tutmak. Yaptığı stratejik hamlenin sonuçsuz kalacağını izleyiciler de gördü. Yeni bölüm fragmanında dizinin final yapacağıyla ilgili herhangi bir gelişme bulunmamakta. Ancak birkaç bölüm sonra sezon finali ile dizinin ara verdiğini görebiliriz.

Hekimoğlu Dizisi Bitiyor mu?

Hekimoğlu dizisinin bittiğini düşünen izleyici sayısı çok fazla. Dizinin reytinglerden ötürü yayın hayatına son vereceği düşünülmekte. Ancak sezon finali ile diziye bir süre ara verilip ardından yeni sezonda tekrar ekranda olması bekleniyor. Hekimoğlu ile ilgili çıkmaz yakında belli olacak. Dizinin devam etmesi için son bölümlerini de biraz yüksek reytingle kapatması Hekimoğlu'nun lehine olacaktır.