Hekimoğlu Dizisinde Final Gelişmesi Şaşırttı! Dizi Finalden Vaz mı Geçti?

Hekimoğlu Dizisinde Final Gelişmesi Şaşırttı! Dizi Finalden Vaz mı Geçti?

Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde izleyicileri heyecanlandıran gelişmeler yaşandı. Hekimoğlu'nun 50. bölümünde final yapması bekleniyordu ama final yapmadı. Hekimoğlu ne zaman final yapacak? Sevilen diziye bir şans daha mı verildi?

Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisi bir türlü istediği reytinglere ulaşamıyordu. Bu nedenle de dizi hakkında final kararı alındı. Kaliteli ve etkili bir senaryoya sahip olmasına rağmen dizinin izlenme oranlarında artış yaşanmadı. Ancak oyuncu kadrosunun ve izleyicilerin sonsuz çabası sayesinde dizi sezon sonuna kadar ilerledi. Şimdi ise ne zaman final yapacağı merak ediliyor. Normalde 50. bölümde final yapması bekleniyordu. Ancak 50. bölümde de normal yayınına devam etti. Yoksa Hekimoğlu dizisi final yapmaktan vaz mı geçti?

Hekimoğlu Final Yapmaktan Vazgeçti mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu için final yapmayacağı yönünde pek çok iddia bulunuyor. Ancak diziye ikinci bir şans verilmeyecek. Sanılanın aksine 50. bölümde değil 51. bölümde final yapacak. Dizi final yaparken neler yaşanacak merak ediliyor. Çünkü son zamanların gerçekten de en etkili dizileri arasında yerini almakta. Reytinglerine kıyasla çekim kalitesi hayranlık uyandırıcı.

Hekimoğlu Finalinde Neler Olacak?

Hekimoğlu dizisinin final bölümünde ne gibi olaylar yaşanacak öğreneceğiz. Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'ın diziden ayrılmasından sonra izleyicileri nasıl bir senaryo bekliyor bilinmiyor. Bir süredir Ateş Hekimoğlu'nun idare ettiği bölümler artık iş başvurusunda bulunan doktorlarla devam ediyor. Ateş ve adayların arasındaki iletişim sevilerek izleniyor ancak eskisi gibi tat vermemekte.

Timuçin Esen'den Yeni Dizi Projesi

Öte yandan dizinin finalinden sonra Timuçin Esen'in yeni bir dizi projesinde yer alması bekleniyor. Görüşmeler hali hazırda devam etmekte ve ünlü ismin yakında dizi fragmanında gözükeceği biliniyor. Yaz aylarında pek çok oyuncu boş duruyor ve yeni projelerle ekranlara geri dönüyor. Hekimoğlu dizisinin başrol isimleri de şimdiden yeni dizilerle anlaşma sağladı diyebiliriz. Hekimoğlu'nda Emre karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz da diziden ayrıldıktan bir hafta sonra Baht Oyunu dizisinde oynamaya başladı. Bakalım önümüzdeki haftalarda diğer oyuncuların da dizi haberleri ortaya çıkacak mı...