Hekimoğlu Dizisinde Ateş Zor Durumda! Ateş Bu Durum Karşısında Ne Yapacak?

Hekimoğlu Dizisinde Ateş Zor Durumda! Ateş Bu Durum Karşısında Ne Yapacak?

Hekimoğlu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyenler yaşanan olayları garip karşıladı. Ateş Hekimoğlu neden zor durumda? Ateş Hekimoğlu kurtarabilecek mi?

Çünkü dizide hastalarla ilgili tanı koyacak bir ekip kalmadı. Hekimoğlu'nun kovmuş olduğu Emre, istenmeyen Memoli ve tüm bu olanlara dayanamayıp ekipten ayrılan Zeynep'ten sonra Hekimoğlu tek başına kaldı. Üstelik İpek'in tüm baskılarına rağmen yeni bir ekip kurma konusunda inatçılığını sürdürüyor. Ancak Hekimoğlu dizisi böyle devam edemez. Bir şekilde yenilenmesi gerekiyor. Kelimenin tam anlamıyla taze kana ihtiyacı var.

Ateş Hekimoğlu Zor Durumda!

Hekimoğlu'na gelen hasta için bir türlü doğru teşhis konulamaması onu ve İpek'i strese sokuyor. Ateş'in ne yapıp edip bu vakayı doğru bir şekilde sonlandırması gerek. Çözüme ulaştıramaz ise sıkıntı çok büyük. Orhan doktor ile beraber tedavi etmeye ve sorunu bulmaya çalışsa da bir türlü başarılı olamadılar.

Evde Yakalanıyorlar!

Ateş ile Orhan, hastanın evine gizlice girerek enfeksiyon kapabileceği veya soruna neden olabilecek herhangi bir ipucu aramaya karar verecekler. Ancak evden çıkarken polise yakalanarak tüm planı batıracaklar. Hekimoğlu'nun yeni bölümü oldukça dikkat çekiyor ancak ekip bu kadar eksik ve yetersiz iken dizinin daha fazla izlenmesi zor. Yeni bölümden sonraki süreçte Ateş Hekimoğlu tek başına başrolde oynamaya devam ederse final kapıları çalabilir.

Hekimoğlu Final Yapacak mı?

Hekimoğlu dizisi final yapar mı diye soracak olursanız yüksek ihtimalle yakında yapacak. Çünkü Hekimoğlu dizisinin reytingleri son aylarda bir hayli düştü. Reytinglerin düşmesinin yanı sıra dizinin yeni sezonu için Kanal D  ile de anlaşılamadı. Geriye tek çare ise dijital platformlar kaldı.

Hekimoğlu Dijital Platformda Devam Eder mi?

Eğer Netflix, BluTV veya Kanal D Dijital ile anlaşma sağlanırsa Hekimoğlu'nun yeni sezonunu internet üzerinden izleyebiliriz. Fakat bu pek mümkün görünmüyor. Çünkü reytingleri düşen dizinin devamı için önemli bir maliyet gerekmekte. Dizinin bu maliyeti sahip olduğu reyting ile karşılamasının zor olduğu belirtildi. Ayrıca dijital platformların da Hekimoğlu dizisine sıcak bakmadığı biliniyor. Hekimoğlu dizisi önümüzdeki haftalarda sürpriz bir final ekranlara veda edebilir. Timuçin Esen'in hayat verdiği Ateş karakteri her şeye rağmen kendini izletiyor.