Hekimoğlu Dizisi Final Yapıyor! Fragmanda Ateş ve İpek Aşkı Dikkat Çekti!

Hekimoğlu Dizisi Final Yapıyor! Fragmanda Ateş ve İpek Aşkı Dikkat Çekti!

Hekimoğlu dizisinin final fragmanında Ateş ile İpek'in aşkı ortaya çıkacak. İkili bunca zamandır birbirine itiraf edemedikleri aşkı karşısında oldukça heyecanlı. Hekimoğlu finali hangi gün yayınlanacak? Hekimoğlu dizisi final mi yapıyor?

Hekimoğlu dizisi final fragmanı yayınlandı. Fragmanda uzun süredir beklenen bazı olaylar yaşanacak. Ateş ve İpek arasındaki ilişkinin git gide duygusallaşacağı bir görüntü bizleri bekliyor. Ayrıca dizinin ani bir şekilde final yapması karşısında izleyicilerin morali bir hayli bozuk. Sosyal medyada yaptıkları yorum ve paylaşımlardan bunları anlayabiliyoruz. Peki Hekimoğlu finalinde neler yaşanacak? İpek ve Ateş arasında neler yaşanıyor?

İpek Ateş'i Seviyor!

İpek ve Ateş arasındaki yakınlığın aslında bastırılmış bazı duygulardan ibaret olduğu ortaya çıkacak. Hoşlantının yanı sıra bir sevgi olduğu belli oluyor. Ateş ve İpek, konuşmalarında bu konuya da değinecek. İpek'in utangaç tavırları karşısında Ateş ondan tek bir şey isteyecektir. Bakalım İpek'in cevabı ne olacak.

İpek Aşkını İtiraf Edebilecek mi?

İpek'in bir süredir sakladığı gizli aşkını itiraf etmesi an meselesi. İzleyiciler bu konuda oldukça sitemkar yorumlar atıyor. Senaristin, ikilinin arasındaki aşkı ortaya çıkarmak için finali beklemesine kızdılar. Ayrıca dizinin reytingleri düşmüş olsa dahi böylesine bir gelişmeyi neden diğer bölümlerde değil de finalde kullandılar anlam verilemedi. Yine de Kanal D'nin sevilen dizisi son defa ekranlara gelecek ve dizide yaşanacaklarla beraber Hekimoğlu final yapacak. 

Hekimoğlu Dijital Platformda Yayınlanacak mı?

Hekimoğlu için dijital platformda yayın fikri önerilmişti. Ancak yapılan görüşmeler sonucunda herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Hal böyle iken dizinin final yapmasının daha doğru olacağı kanaatine varıldı. Sevilen dizi ise 25 Mayıs Salı akşamı final yapacak. Kanal D'de ekrana geldiği günden bu yana izlenen dizi için olumlu yorumlar yapılıyordu. Fakat reyting konusunda o kadar da avantajlı değildi. Haliyle dizinin zaman içerisinde sonu geldi. Eğer sıralamalarda biraz daha yukarıda olsaydı şu an Hekimoğlu final yerine sezon finalini izliyor olurduk.Başrol oyuncularından Timuçin Esen'in dizinin finalinden sonra farklı bir yapımda başrol oynayacağı iddia edildi.