Hayat Bugün Dizisinde Son Dakika Gelişmesi Yaşandı! Hayat Bugün Dizisi Final Yapıyor!

Hayat Bugün Dizisinde Son Dakika Gelişmesi Yaşandı! Hayat Bugün Dizisi Final Yapıyor!

Show TV dizisi Hayat Bugün'deki son dakika gelişmeleri şaşırttı. Dizi ne zaman final yapacak? Reytinglere yenik düştüğü belirtilen dizi için yolun sonuna gelindi. Öte yandan bizleri tam olarak ne bekliyor? Hayat Bugün dizisindeki final tarihi açıklandı.

Show TV dizisi Hayat Bugün için final kararı veriliyor. Dizinin en kısa sürede ekranlara veda edeceği belirtildi. Bu karar sonrasında reytingler bir kez daha kontrol edildi. Dizideki asıl sorunun ne olduğu düşünülüyor.

Çok Az İzleniyordu

Show TV dizisi, esasına bakıldığında güzel bir başlangıç yaptı. News Amsterdam'ın uyarlama olması dizi için bir avantaj idi. Ancak dizinin gidişatı, oyuncu kadrosu ve konunun işleyişi ne kadar kaliteli olursa olsun izleyicilerin dikkatini çekemedi. Bu durumda da final yapması gerekti. Dizinin en kısa sürede yayın hayatına veda edeceği belirtiliyor.

Hayat Bugün Final Tarihi

Hayat Bugün dizisinde  Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol'un harika performans gösterdiği bir gerçek. Dizinin ne zaman final yapacağına gelecek olursak da 14 Aralık Çarşamba günü yayın hayatına veda edecek. Bu gelişmeden sonra dizinin 9. bölüm ile tamamen sona erdiğini anlamış oluyoruz.