Haşmet Façalı'dan Flaş EDHO Dizisi Açıklaması! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Bitmedi mi?

Haşmet Façalı'dan Flaş EDHO Dizisi Açıklaması! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Bitmedi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeniden ekrana gelecek mi merak ediliyordu. Dizide geçtiğimiz sezon oynamış olan bir oyuncuya bu soru soruldu. ATV'deki diziyle ilgili kendisine sorulanlara cevap veren ünlü isim neler söyledi? EDHO dizisi yeniden ekrana gelecek mi? EDHO hangi kanalda yayınlanacak?

EDHO dizisine geçtiğimiz sezon veda eden ünlü isim, muhabirlerin sorularına yanıt verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ATV'de yayınlanmadığı görüldü. Dizi bir süredir ekrana gelmeyince artık final mi yaptı dedirtti. Dizinin farklı kanalda yayınlanma ihtimali ve çok daha fazlası sorgulanıyor. Ancak bir yandan Oktay Kaynarca'nın veda niteliğindeki paylaşımına da anlam verilemedi. 7. sezon başlayamadan bitti mi?

Turgut Tunçalp EDHO'dan Bahsetti

EDHO dizisi devam edecek mi sorusunun sorulmasının hemen ardından Turgut Tunçalp'ten yanıt geldi. Ünlü oyuncu, diziyle ilgili bağının kalmadığını belirterek bilgisinin olmadığını söyledi. Hal böyle iken ünlü ismin bu şekilde konuşması seyircileri üzdü. Çünkü diziyle ilgili net ifadeler kullanılamıyor. Üstelik ATV dışında farklı bir kanalda da yayınlanmayacak olması, dizinin sona erdiğine işaret olabilir.

Haşmet Façalı'yı Canlandırıyordu

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Turgut Tunçalp, Haşmet Façalı karakteri ile ekrana geliyordu. Başarılı ismin performansı çok beğenilmişti. Kendisinin diziden ayrılması da en az oyunculuğu kadar gündem oldu. Şimdi ise gelinen noktada EDHO dizisinin tamamen bittiğini görmekteyiz. ATV'nin yüksek reytingli dizisi daha fazla yayınlanmayacak.