Harry Potter Hayranlarına Müjdeli Haber Dizisi Çıkıyor!

Harry Potter Hayranlarına Müjdeli Haber Dizisi Çıkıyor!

Harry Potter hayranlarını sevindirecek bir haber geldi çok büyük iddia atılarak sevilen yapımın dizisi olacağına dair haberler yayıldı detaylar paylaşıldı

Dünyada ve ülkemizde oldukça Harry Potter hayranı bulunuyor. Uzun süreden beri Harry Potter için yapım yapılmamıştı. Ancak iddialara göre artık geri dönüş yapacak. Yapılan yapımda dizi formatında harekete geçerek izleyicilerin karşısına geçmesi planlıyor. Yapılan iddialar güçlü kaynaklardan yer alıyor. Ancak yapımın bu senelerde göremeyebiliriz. Harry Potter yapımının yeni oyunu çıkacağı ve geliştirildiği biliniyordu. Güncel dönem de oyunların dizilere dönme trendi de bulunuyor. Bu tür dönüştürme olmasıyla birlikte iddialar da güçlü hale gelmiş oldu.

Harry Potter Dizisi Kaynak Açıklaması

Hollywood Reporter, haberine göre Harry Potter dizisinin çıkacağı yönünde haber yapmıştı. Ancak yetkililer tarafından bu durum kabul edilmedi.  Bu durum yapımın ilk aşamasında olacağı için dışarıya aktarılmaması gerekeceği için böyle söylenmiş olabilir. Gizli kaynağın kim olduğuna dair bilgi verilmedi. Büyük ihtimal firmanın içerisinde dışarıya bilgi veren kişide olabilme ihtimali bulunuyor. Bu tür iddialar daha sonra güçlenerek gerçeğe dönme ihtimali de kazandırıyor.

Harry Potter uzun yıllar boyunca sinema sektöründe yer almadı. Bu yüzden özlenen yapımlar yer alıyor. Holywood yapımlarında genellikle bu tür olaylara yön vererek değiştirilebiliyor. Harry Potter oyunun bu yıl içerisinde çıkacağı yönünde haberler yapılmıştı. Ancak dünyada var olan koronavirüs etkisi yüzünden bu yapım ertelenme kararı alındı. Bir daha ki senelerde oyunun yayınlanacağı görülüyor. Oyun yapımcıları evden çalışma konusunda adapte konusunda zorluk yaşıyor. Bu tür konularda gelecek yıl oyunun gelmesiyle birlikte diziyle birleştirilirse yapım hakkında büyük hayran kitlesi toplayabilir. Hayranların da özlenen yapımla geri dönüş sağlanabilir.

Harry Potter Dizisi Çıkacak mı?

Çoğu kişiyi heyecanlandıran haber Harry Potter dizisi çıkacak mı yönünde araştırmalar yapıyor. Düşüncesi bile hayranları tarafından beğenildi ve sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapılmaya da başladı. Eski oyuncuların da görülmesini isteyen kişiler mevcut ancak bu tür yapımda eski oyunculardan büyük ihtimal yararlanılmayacak. Dizi evreninde farklı temalar işlenerek durumlar sergileniyor. Dizi hikayesini çekebilmesi için farklı temayla izleyicilerin karşısına çıkarak hareket etmesi gerekir. Harry Potter kitabından uyarlanan filmleri de farklı eklemeler yapılarak daha farklı hikaye temelleri de işlenebilir.