Hande Erçel'in Veda Paylaşımı Sen Çal Kapımı Hayranlarını Etkiledi! 2 Milyon Tweet Atıldı!

Hande Erçel'in Veda Paylaşımı Sen Çal Kapımı Hayranlarını Etkiledi! 2 Milyon Tweet Atıldı!

Hande Erçel, dizinin sezon finali yapmasının hemen ardından yaptığı paylaşımla izleyicilerini etkilemeyi başardı. Twitter'da Sen Çal Kapımı dizisi için 2 milyon tweet atıldı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin paylaşımlarıyla mest etti.

Sen Çal Kapımı dizisi, geçirdiği zorlu ve bir o kadar da keyifli sezonun ardından ekranlara veda etti. Sezon finali bölümünde pek çok kişi Twitter üzerinden Sen Çal Kapımı ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Sevilen dizinin kısa sürede TT olması çok konuşuldu. Üstelik bu paylaşımlar o kadar fazlaydı ki 2 milyonu aşkın tweet atıldı. Peki Sen Çal Kapımı yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Hande Erçel'den Duygusal Veda!

Sen Çal Kapımı dizisi final yapınca dizinin başrol karakterlerinden olan Hande Erçel'de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Milyonlarca takipçisi ile Türkiye'nin en fazla takipçisi olan oyuncusu olan Hande Erçel, yaptığı paylaşım sonrası milyonları duygulandırdı. Paylaşımında "Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" notunu düştü. Paylaştığı fotoğrafta ise Kerem Bürsin ile kendisi vardı. 

Kerem Bürsini de Etiketledi!

Yaptığı paylaşıma Kerem Bürsin'i etiketleyen Hande Erçel, iki oyuncunun arasının bozuk olduğu iddialarına karşı önemli bir yanıt vermiş oldu. Asılsız haberlere karşı dik duruşlarını sergileyen iki isim de çok iyi arkadaş oldular. Gerek canlandırdığı karakterler ve gerekse de dizi dışında geçirdikleri vakit gerçekten kıymetli. Dizinin ve ikilinin hayranları onları hiç yalnız bırakmıyor. Ve dostluklarını da sonuna kadar destekliyor.

handeercel-2-1.jpg

Sen Çal Kapımı Yeni Sezon Ne Zaman?

Pek çok diziye göre erken sezon finali yaptığı düşünülen Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu da onlara göre erken başlayacak. Sen Çal Kapımı 2. sezonu için Haziran ayı düşünülmekte. Haziran ayı geldiği zaman sevilen diziyi yeni bölümleriyle ekranda görebileceğiz. Ayrıca dizinin yurt dışında da yayın hayatına devam edeceğini belirtelim. Dünyaya açılmış bir proje olması nedeniyle Fox TV'nin gözde dizileri arasında yer alıyor. İspanya'daki yayın haklarının orada yayın yapan bir kanala verilmesi dizinin gelirlerini arttırdı.