Hande Erçel'in Paylaşmış Olduğu Poz Kerem Bursin'i Çok Kızdırdı! Kerem Bursin O Poz Karşısında Tepkisini Gösterdi!

Hande Erçel'in Paylaşmış Olduğu Poz Kerem Bursin'i Çok Kızdırdı! Kerem Bursin O Poz Karşısında Tepkisini Gösterdi!

Hande Erçel bu aralar gündemden düşmüyor. Paylaşımları hakkında yapılan haberler sayesinde gündem de olmaya devam ediyor. Son zamanlarda yapmış olduğu paylaşım Kerem Bursin'i çok kızdırdı. Tepki olarak aynı pozu vereceğini ifade etti.

Hande Erçel’in Arabada Verdiği Poz Kerem Bursin’i Çileden Çıkardı!

Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Eda karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Hande Erçel kariyer merdivenlerini tırmanıyor. Dünyanın en güzel kadını seçilen Hande Erçel sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile magazin gündemine bomba gibi düşüyor. İşte haberin tüm ayrıntıları...

En Güzel Kadını Seçildi!

En popüler kadın oyuncular arasında bulunan Hande Erçel, 2020 yılının en güzel kadını seçildi. Aynı zamanda sosyal medyada aktif kullanmaya çalışan yetenekli oyuncu Hande Erçel kendisi gibi oyuncu olan sevgisi Kerem Bursin ile sık sık gündeme geliyor. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde kariyer basamaklarını tırmanan ikilinin paylaşımları da magazin gündemine bomba gibi sarstı. Güzelliği ile ön plana çıkan Hande Erçel’in araba pozunu görenler ise şaşkına uğradı.

En Güzel Kadınlar Arasında Yer Aldı!

2020 yılının en güzel yüzüne sahip olan kadınlar arasında yer alan Hande Erçel herkesin aklını başından almayı başardı. Birçok çok ünlü ismi geride bırakan Hande Erçel güzelliği ile tescillendi. Milyonlarca kişiyi nefessiz bırakan Hande Erçel, Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde hayat verdiği Eda karakteri ile birlikte kariyer merdivenlerini de tırmandı. Eda ve Serkan olarak yola çıkan ikili, seyirci karşısında da çok iyi bir performans sergiledi. Hande Erçel kadar Kerem Bursin de yakışıklılığı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

araba-pozu-hande.jpg

Bandırma doğumlu olan güzel oyuncu Hande Erçel Instagram hesabını da aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile de yürek hoplatan Hande Erçel son zamanlarda verdiği dekolteli pozlarıyla da herkesi şaşkına çevirdi. Sen Çal Kapımı isimli dizinin bitmesinin ardından Hande Erçel, farklı projelere start verirken arabasından takipçilerini selamlayarak dekolteli atleti ile bir fotoğraf paylaştı.