Hande Erçel'in Göz Yaşlarının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Kerem Bürsin Tüm Gemileri Yaktı!

Hande Erçel'in Göz Yaşlarının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Kerem Bürsin Tüm Gemileri Yaktı!

Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisinde gönlünü Kerem Bürsin'e kaptırdı. İkili beraber Maldivlerde tatil yaptı. Tatil dönüşü Hande Erçel'in paylaşımı herkesi yasa boğdu. Hayranları göz yaşlarını tutamadı. Kerem Bürsin sissiz kalmadı.

Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımı ile milyonları sessizliğe sokan Hande Erçel, sevenlerini derinden üzdü. Her paylaşımı ile olay olan Hande Erçel, yapmış olduğu paylaşımı ile acı gerçeleri açığa çıkardı. Sevenlerinin kaplerini sızlatmış olan Erçel, gözyaşlarına neden oldu.

Maldiv Tatilleri!

Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapması ile Kerem Bürsin`le Maldivler tatiline gitmiş olan ünlü oyuncu Maldivler dönüşünde Kerem Bürsin`le el ele görüntüleri ortaya çıktı. Sonrasın ise sevgili olmuş olduklarını ilk kez açıklamıştı. Hande Erçel`den gelmiş olan aşk itirafı sonrasında ise Kerem Bürsin`den gelmiş oldu. Kısa süre önce Hande Erçel, Kerem Bürsin`le birlikte paylaşım yapmış ve doğum gününü kutlamıştı. Hande Erçel`in yapmış olduğu paylaşımda ne yaptı?

Hande Erçel'in Acı Günü!

2020 yılının ilk günlerinde ise hayata gözlerini kapatmış olan annesi için çok sık paylaşım yapmış olan Erçel bu paylaşımlarına yeni bir paylaşım ekledi. Uzun bir süre kanserle mücadele eden Aylin Erçel, tedavi görmüş olduğu hastanede hayata gözlerini kapatmıştı. Hande Erçel ise annesinin hayatına gözlerini kapatması ile birlikte çok derin bir acı hissetmişti. Kısa süre önce ise annesiyle bir paylaşım yaptı!

Annesine Düşkünlüğü!

Annesine düşkün olmuş olduğu bilinen güzel oyuncunun kısa süre önce sosyal medya hesabın üzerinden; ; “Bugün sana olan özlemimin içimden taştığı bir gün”  sözlerini dile getirerek bir paylaşım yapmıştı. Hande Erçel `in annesi ile olan bu fotoğrafta kısa sürede sosyal medyada büyük bir ses uyandırdı.

Hande Erçel`in yapmış olduğu paylaşımda kare ve düştüğü not oldukça beğenildi.