Hande Erçel'in Alkollü Paylaşımı ve Sonrasında Olanlar Ortalığı Fena Karıştırdı! Kerem Bürsin Tepkisiz Kaldı!

Hande Erçel'in Alkollü Paylaşımı ve Sonrasında Olanlar Ortalığı Fena Karıştırdı! Kerem Bürsin Tepkisiz Kaldı!

Adından çok söz ettiren yıldız oyuncu gene öyle bir paylaşım yaptı ki görenlerin ağzını açık bıraktı. Kerem Bürsin bu durum karşısında ne yaptı? Kerem Bürsin sessiz mi kalacak? Hande Erçel nasıl bir paylaşım yaptı?

FOX TV sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı dizi oyuncusu Hande Erçel çok beğenilmişti. Yaptığı paylaşımlarla sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Yaptığı paylaşımlar sayesinde 25 milyon takipçi sayısına ulaşmıştı. Son paylaşımı ise olay oldu...

İlk Kıvılcım Ne Zaman Başladı!

Kerem Bürsin yakın zamanda bir tv  programına katılmıştı. Katıldığı programda; " Hande Erçel ile ilk kıvılcım ne zaman başladı?" sorusuna samimi cevap vererek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Kerem Bürsin'  Hande Erçel hakkında sorulan soruya, " Çok iyi arkadaştık. Hem Hande hem de ben işimize başlarda profesyonel anlamda çok saygı duyduk. Her anlamda güzel bir insandı. Her gün settesin, bu yüzden onu arkadaş olarak görmek benim için zordu. Öncelikle .ok iyi arkadaş olduk, bence en önemlisi bu ve daha sonra aramızdaki o kıvılcım patladı" diyerek soruya cevap verdi.

Alkollü Paylaşım Ortalığı Karıştırdı!

Başarılı oyuncu son zamanlarda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Yakın zamanda alkol masasında bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşım sonrasında büyük tepkiler aldı. Bu tepkilerden sonra Hande Erçel sessiz kalarak fark dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Üzerinde kendine büyük gelen bir ceketle resim çekildi. Görenler ise bu ceketin aslında kendisinin değil Kerem Bürsin'e ait olabileceği düşünülüyor. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?