Hande Erçel'i Hiç Böyle Görmediniz! Bikinili Özel Pozlar Verdi! Kerem Bürsin'in Tepkisi Ne Oldu?

Hande Erçel'i Hiç Böyle Görmediniz! Bikinili Özel Pozlar Verdi! Kerem Bürsin'in Tepkisi Ne Oldu?

Hande Erçel gündemden düşmek bilmiyor. Her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Hande Erçel bir dergi için özel bikinili pozlar verdi. Sosyal medya hesabında 22m takipçi sayısına ulaştı. Bikinili pozları ise 2m dan fazla beğeni aldı.

Sen Çal Kapımız dizisi ile daha çok bilinen Hane Erçel kısa sürede sosyal medya hesabı 22 milyon takipçiyi aşmıştı. Bunla beraber Hande Erçel bikinili pozları ile 22 milyon takipçisinin ilgisini bir hayli çektiği gözüktü. Ünlü oyuncunun aktif şekilde kullanmış olduğu Instagram hesabında bu görseller çalkalanırken; ilgiler Kerem Bürsin`e yöneldi.

Dergiye Özel Pozlar!

Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan arkadaşları ve rol alan arkadaşları Hande Erçel `e bir çok beğeni ve yorum yapmış olmasıyla; Hande Erçel`in sosyal medya hesabında etkileşim artmış oldu. Şık oyuncunun sosyal medya üzerinden çok konuşulmuş olanlar arasına girmeyi başarmış oldu. Sadece Vogue dergisine özel vermiş olduğu pozları paylaşmış olan Hande Erçel, bu paylaşımlarına yeni bir paylaşım eklemiş oldu.

İlişkisi Sorunsuz Devam Etmekte!

Kariyerinde hızla gelişme sağlayan Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin de sezon finali yapması ile Kerem Bürsin ile beraber tatile çıkmışlardı. Tatil dönüşünde ise el ele görüntülere gelen çift, sevgili olmuş olduklarını söylemiş idi. Uzun zamandır çıkan dedikodulara açıklık gelmesiyle, ikilinin ilişkisi ise düzgün bir şekilde devam etmekte.

Binlerce Yorum ve Beğeni Geldi!

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hande Erçel çekiciliğini ortaya koymasıyla kısa sürede binlerce yorum ve beğeni almış oldu. Nerede ise tüm paylaşımlarına yorum yapmış olan Kerem Bürsin sevgilisinin bu cesur pozlarına emoji koyarak cevap vermiş oldu. Hande Erçel ise sevgilisinin yorumuna yorum yaptı.

2M Beğeni Aştı!

Şık pozları ile sosyal medyada gündem olan Hande Erçel, sevenlerine de şok etkisi yaratmış oldu. Şık oyuncunun ise siyah beyaz pozları da binlerce beğeni ve yorum aldı. 2 milyonu aşmış bir beğeni sayısı almış olan Erçel açıklama kısmına şampanya görseli koydu.